Konsert sammen med søte Marian Aas Hansen i dag!

I dag gjorde jeg to konserter! Johannes og Ollis var med hele veien og Johannes fikk testa tålmodigheten sin litt ;) Han har en tendens til å hyyyylskrike når jeg står på scenen - er det et hint, liksom? ;) Vil ha mamman sin for seg sjøl vettu...

Først var det konsert i Torvbyen, MYE stress rett før med ting vi trengte som lå i bilen som var på verksted og en kabel som ikke virket men som virket likevel og.. ja. Men det ble endte godt og gikk bra til slutt!

Så dro vi for å se på den nye leiligheten til broren min, der hadde de malt taket for andre gang og det begynte å bli ganske fresht der :)

Deretter bar det videre til Sarpsborg og konsert :) Flotte og flinke teaterbarn- og ungdom under ledelse av nydelige Ann Christin Elverum som inviterte diverse gjesteartister. Veldig koselig!
Blant artistene var Marian Aas Hansen som også gir ut ny plate i disse dager :) Det var så koselig å hilse på henne! Vi bruker samme plateselskap til distribusjon, så det var på tide å hilse på hverandre! Hun er bare utrolig skjønn både inni og utenpå og det var kjempegøy å sitte ved utgangen og signere plater sammen med henne :)Ollis gjorde en nyydelig jobb som manager, som vanlig, og stilte opp platene våre på en innbydende måte :)
Johannes var så søt, han stod ved siden av meg og fulgte med på de som kom for å kjøpe plate og jeg spurte jo alle om hva de het så jeg kunne skrive hilsen på coveret. Så etterhvert kom det en liten gutt bakerst i køen som sa: "Mamma - kjøpe denne?" og valgte seg en plate. Så sa han: "Hannes" (=Johannes) Han måtte jo fortelle hva han het som alle de andre gjorde!Syns alle bør sjekke ut plata til Marian - A million miles away. Hun har releaseparty på Parkteatret i Oslo på mandag :)

7 kommentarer

Så gøy! Moro at du får gjøre mye Maria. Du er flink flink flink!

Bechs Musikkblogg

11.sep.2010 kl.23:09

Veldig fin blogg :p

Er ganske ny, så har ikke titta innom så mange, men skal prøve å følge med litt på deg!

Hva synes du om min? :)

- Ha en fin kveld!

Ann Lively

11.sep.2010 kl.23:29

Kjempe fin blogg! :-)

Lindi

12.sep.2010 kl.15:33

To dyktige damer ;D

Størstepia

13.sep.2010 kl.21:14

Så moro med konsert med henne da, hun virker veldig ok ja!:-)

Moro å møte deg også;-)

Rakk dessverre ikke konserten din i Torvbyen på lørdag, gutta var på modelljernbanemuseet seh, og det var ikke lett å dra de derfra:-)

KLem fra størstepia

Oelle

14.sep.2010 kl.15:18

Du har utrolig fin blogg!

Og du er super flink til og synge!

Malin Lunde

15.sep.2010 kl.09:08

Hei Maria!!

Jeg har blitt avhengig av plata di! Den er så ekte og vakker, og når Thomas fortalte om Hvit som sne, ble den enda finere..!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits