30 hours in Paris with my love

Da er vi hjemme igjen fra vår lille kjærlighetsferie :) Vi rakk masse selv om vi var bare et drøyt døgn i den vakre ENORME byen der folk ikke syns du er så kul hvis du ikke kan fransk og der ingen tilbyr seg å hjelpe deg selv om man står aldri så rådvill på et gatehjørne med verdens største kart.
Jeg savna Johannes så jeg holdt på å sprekke så det var fantastisk deilig å komme hjem til han! Da jeg våknet denne morgenen i hotellsenga sa jeg: "Det viktigste for meg i dag er å finne en fin ting til Johannes" Vi fant 3 :)
Han fikk en Shaun the Sheep ryggsekk, en puslespill-bok med Paris-motiver litt sånn barnslig fremstilt pluss en T-skjorte :) Han ble veldig glad og sa at han hadde savna oss :) Vakre lille gutten min!

Her er bilder fra turen vår!Utenfor Sakkrekøør (slik Ollis helst vil at man skal skrive fransk, lettere å lese ;))


Fant "mitt" blomsterbed utenfor musikkhøgskolen i Paris, jeg vil ha sånn i hagen! Ollis - hint hint ;)


Konsert med Stefano Di Battista - PERFEKT


;)


    

3 kommentarer

Størstepia

10.sep.2010 kl.22:37

For noen herlige Parisbilder!

Vakker by!

Så flott at dere fikk kost dere litt sammen og hatt litt kjærstetid!

Og at dere fant noen fine ting til han hjemme:-)

Ha en kos helg og lykke til i Torvbyen imorra!

Klem fra størstepia

B L O G G - P A U L I N A

11.sep.2010 kl.09:33

Hei... så mange fine bilder! =) vakkert. jeg elsker paris jeg også.. hvorfor var dere der på kort tid??? men uansett, jeg håper at du stoorkoste deg =) fantastisk at dere var i paris og at dere rakk masse =)

Tove

11.sep.2010 kl.11:45

Alltid koselig å kjøpe gaver til der hjemme. Må alltid kjøpe drøssevis av klær til mine store tenåringsgutter når jeg er i utlandet. Håper du hadde en fin tur. Venter spent på at du skal komme på beat for beat. Ha en fin lørdag.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits