Maria invades the shopping Mall

Spilte på kjøpesenter i dag :) Et par eldre som holdt seg for øra (tenk om jeg faktisk HADDE spilt høyt..! Ironisk at de eldre hører ikke halvparten av de du sier når du prater med dem, men de hører ufattelig godt når det er live musikk ;)), men alt i alt var det mange som likte det og som kjøpte seg en plate :) Det var faktisk alt fra små barn til en mann på sikkert 70. (han var en av de kule, det finnes mange av dem og ;))  
Litt "uheldig" med været i dag da - alt for fint vær for folk å dra på kjøpesenter..! Men playcom hadde ordnet med en fin scene og bord til å selge plater utenfor butikken, mamma var med og hjalp til med cd-salget - du får ikke bedre selger enn henne!
Hun var veldig pen i dag, skulle jo tatt en bilde nærmere, men det gikk i glemmeboka. Her er en liten reklamesnutt - sjekk ut den a :)

 

Spent på mandagen nå!!!!!!!!!!!!
Kommer du? :)

5 kommentarer

FMF! VIDEOBLOGGEN

04.sep.2010 kl.18:50

fin blogg!

legg gjerne en kommentar tilbake

Solinn Strand

04.sep.2010 kl.18:53

hehe
jeg vil komme. men skole vettu

Hege Iren

05.sep.2010 kl.17:53

Kom til Oslo da! Jeg vil på konsert med deg du er jo bare RÅÅÅ!! :-D
Hege Iren! Takk! :-* Vi skal ha konsert på Herr Nilsen 22. november! :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits