Jeg slipper min første plate på mandag!

(Hvis du nå hører en lyd du ikke skjønner hvor kommer fra, bare scroll lenger ned og sett TV-Follo-videoen på pause, den starter av seg selv nemlig ;))
På mandag skjer det endelig!

Beklager at jeg ikke har blogget på lenge, nå er det mye å ta tak i før release, så har ikke hatt tid. Er veldig spent på om det kommer mye folk, håper det...! De som har forhåndsbestilt plata skal ha fått den nå (har du bestilt og ikke fått den ennå? Send meg en mail på maria@mariamohn.com så skal jeg melde fra og prøve å ordne opp i det!). TUSEN TAKK til alle dere som har forhåndsbestilt plata! Det er fortsatt mulig å benytte seg av spesialtilbudet, gå inn her og bestill din plate til spesialpris, etter release går det opp til vanlig pris.
De som har med seg en plate i døra på mandag kommer gratis inn :) Har du ikke fått skaffet deg en plate, er den nå til salgs i noen utvalgte butikker i Østfold :) Den kan også kjøpes i døra på mandag og etter konserten hvis du trenger litt på å bestemme deg ;)

Vi skal gjøre det vi kan for å gi dere en nydelig konsertopplevelse! Gjestemusiker er Jan Ragnar Storheim på cello og Anders Brenna styrer lyden. Det blir gøy! Det hele starter kl. 20 på Balaklava i Gamlebyen.

Plateselskapet har laget denne promofilmen (ikke stokk bokstavene nå) i Gamlebyens vakre omgivelser :) Jeg begynner å bli litt småfeit, men den slags må man regne med når man lar seg befrukte frivillig ;)

4 kommentarer

bellaboella

03.sep.2010 kl.10:07

Grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ida

03.sep.2010 kl.10:28

Gratulerer !

frøkenlinn

03.sep.2010 kl.10:38

Så gøy, likte promo videoen kjempe godt =) Gratulerer =)

Jonas Nikolai

04.sep.2010 kl.11:26

SV: hihi :) Selvfølgelig gjør vi det! : )

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits