It's festival-time!

På lørdag er det to festivaler du bør vurdere å besøke!
Rammerokk i Hvitsten (Vestby kommune) - nydelig plass, bra artister!Jeg og bandet spiller der kl. 16:30 og jeg selger min ferske plate etter konserten :)
Kjøp billett til Rammerokk her! Det er meldt bra vær!

Så går turen til Fredrikstad - til Birthefestivalen på Elingård, der spiller vi rundt kl. 19:00 og jeg selger også plater etter konserten der :) Festivalen går av stabelen for andre året på rad, jeg var også med i fjor :) Kjempestemning!Kjøp billett til Birthefestivalen her :)

Begge festivaler ordner med busstransport fra sentrum (henholdsvis Vestby og Fredrikstad) og begge har gruppe på facebook med mer info :)

PS: Det er billigere for deg å kjøpe cden på forhåndssalget..! Og litt kult for meg om du gjør det mtp listeplasseringer - husk at om du kommer i døra på plateslippet med ditt eks. av cden i hånda - da er det gratis inngang! :) Men det gjelder selvfølgelig uansett om du har kjøpt cd her eller der - jeg blir bare VELDIG glad om du har lyst til å kjøpe den :)

2 kommentarer

Bech`s Musikkblogg!

19.aug.2010 kl.11:04

Blir bra!

- Savner du en musikkblogg, i bloggverdenen? Bechs Musikkblogg er der!

fridali

19.aug.2010 kl.11:30

kjempe fint design på bloggen din! :-)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits