3 uker igjen... :)

3 uker til platerelease i dag! Før det blir det konserter på Rammerokk (Hvitsten) og Birthefestivalen (Fredrikstad) 21. august og på Matfoldfestivalen (Gamlebyen, Fredrikstad) 28. august. Det føles lenge til 6. september, men innser nå at det nærmer seg med stormskritt! Uuææææ...

Du er herved invitert! Og ikke glem å forhåndsbestille plata her! For du vil vel få billig cd hjem i posten og komme inn gratis på release? :)Sjekket NRK sine nettsider og leste om høstens Beat for Beat i går, de har nå bestemt når de ulike programmene skal sendes og det programmet jeg er gjest i sendes fredag 5. november! Da skal jeg sitte klistra til skjermen, må jeg innrømme ;)

Klistra til skjermen skal jeg jaggu innrømme at jeg gjorde i går kveld og... Ollis rigga til med film (første filmkveld i det nye huset, etterlengtet!), jeg er vanligvis skeptisk til å se lange filmer, men lot meg overtale i går og det er jeg glad for! Vi så AVATAR - den var dødsbra! Har du sett den?Sykt spennende hele veien... Jeg ble helt fan. Den bør du virkelig se hvis du ikke har sett den :) Fantastisk filmopplevelse!

Én kommentar

Malene - livets glade dager

16.aug.2010 kl.14:49

Ååh, gratulerer og lykke til :D

Avatar er TIDENES film, den er helt fantastisk!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits