Vellykket 30-årslag for Ollis i går!

Nydelig vær, nydelige folk, nydelig mat - kan det bli bedre? Vi var i overkant av 20 stk gode venner og bursdagbarnet ble hedret som seg hør og bør. Jeg har jobbet hardt for å overraske han med bursdaggaven og tror jeg klarte det sånn cirka! Veldig gøy :)

Her er litt av maten:

Takk til Liz for foccaccia, Cecilie for salat, Andreas for squash/feta-omelett, Live for kjøttboller og mora til Hildegunn for kjøttboller og kantareller! Vi lagde også en del selv, men det er så deilig når andre vil ta med en rett, så mye mindre jobb! Og det ble skikkelig bra :) Pappa sponset oss også med en del drikkevarer, det er MYE igjen, sånn er det når gravide og sjåfører fester - men jaggu var det bra!

Nydelige kaker hørte jo også med! Svigermor bakte deilig sjokoladekake og jeg bestilte en kake med bilde av Ollis på - herlig vel ;)
Også til bursdaggaven som jeg er så stolt av! Ollis sitt store musikalske idol er en italiensk saxofonist som heter Stefano Di Battista. Og jeg har da bestilt billetter til konsert med han i Paris!

Gjett om vi gleder oss! :) Vi trenger en liten tur, bare oss, skal bli veldig godt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits