Gjett hvor jeg har en bolle!

I ovnen, så klart! :) Jeg er 12 uker gravid i dag :) Og da er det liksom greit å si det, så da sier jeg det!
(Fant bildet her)
Den er jo ikke så kjempestor ennå, men ligner allerede på en orntli baby :) Ca. 5 cm lang :)
Så nå håper jeg at jeg går en ikke så kvalm periode i møte! Har måttet spise annenhver time for å kontrollere kvalmen og det gir jo utslag på vekta! Men det hører med.

I dag har jeg og svigermor holdt på hele dagen i huset, skal gjøre det i stand for å feire Ollis sin 30-års bursdag på fredag :)

I morra skal jeg til Gamlebyen der jeg skal ha utgivelseskonserten/releasen og spille inn en slags promo-video som plateselskapet skal lage. (Hjelp, så fort det er å forveksle ordet porno med promo når man leser fort)

Det blir spennende å kombinere svangerskap og artisttilværelse! Men tror ikke det er dumt, det var jo etter min første fødsel at jeg skrev alle låtene til den første plata ;)

5 kommentarer

Emmieverlasting

09.aug.2010 kl.21:50

Så koselig da gratulerer så mye:o) Så du skulle opptre på rammerock, stemmer det? Er i nærheten av der vi har hytte så er vi der den dagen skal vi ta turen dit:)

Med andre ord

09.aug.2010 kl.22:48

For en koselig nyhet!! Gratulerer så masse.

Lykke til med alt det spennende du har foran deg, både på privaten og med karrieren. Jeg gleder meg veldigveldigveldig til plata kommer i september!

Heidi-Marie

10.aug.2010 kl.02:03

ÅJJ! Så utrolig koselig ^^ Gratulerer :D

Kristine

10.aug.2010 kl.19:55

Gratulerer så mye med både graviditeten og plateutgivelse Maria:-)

Torstein

11.aug.2010 kl.23:59

Næmmen! Så koselig, da. Gratulerer så mye!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits