Singel nummer to er ute på iTunes nå! :)Lette for moro skyld på iTunes i stad og der lå den, gitt :) Min 2. singel. Den heter "Boble", bare søk på Maria Mohn så finner du den :) Den koster bare 8 kroner, kom igjen a...... ;) Har du ikke iTunes? Det burde du ha, det er det beste musikkavspillingsprogrammet spør du meg. Det er gratis å laste ned også, det kan du gjøre her.
Den kan etterhvert kjøpes på platekompaniet og cdon også, de forskjellige digitale butikkene legger ut på forskjellig tidspunkt...
Låta passer fint i disse tider, hør på teksten :)

I dag begynte lillegutt i ny barnehage og han var strålende fornøyd :) Veldig deilig at noe sånt går smertefritt! I kveld har vi vært i 22-års bursdag til min kjære bror - gratulerer med dagen i dag, Andreas!!! :)
Her er et bilde av oss, jeg besøkte han da han bodde på Lillehammer (som var aldeles nydelig om høsten - gode minner fra den turen!), vi gikk tur og jeg skulle absolutt klatre opp i et tre og satt selvfølgelig fast...Jeg vil bare minne om at det går an å forhåndskjøpe plata mi! Det er en vinn/vinn-situasjon (for de som VIL ha den plata, da selvfølgelig ;)) fordi:
Du får den billigere.
Du får den før den kommer i butikkene.
Du får den rett hjem i postkassa.
Og vi får solgt masse plater på likt og det er gøy for da kan det kanskje vekke noe oppsikt :)

Har du lyst til å forhåndskjøpe plata? Da blir jeg kjempeglad!!! Den koster bare 109,- (+ frakt)
Bare trykk på coveret under :)2 kommentarer

aboyinoslo

03.aug.2010 kl.23:30

Gratulere:)

Vilde Angelica

03.aug.2010 kl.23:38

Grattis! :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits