Sommeråpent på NRK1 i går, SÅ GØY!!!

Jeg koste meg skikkelig altså. Men ble nervøs! Kjente det etter kameraene var slått av, da kom skjelven, direktesending er ingen spøk....! Uæææ!
Hilde Hummelvoll var kjempekoselig, crewet var supre og ja, alt var bare supert! Måtte le litt da jeg så reprisen i går, de hadde omdøpt låta til "Eit betre sted" Den heter fortsatt "Et bedre sted" ;)

Veldig kult å se navnet sitt på plakaten utenfor Stratos ved Youngstorget :) :)Her er litt bilder fra gårsdagen!

Etter lydprøve spiste vi veldig god hamburger på Fyret :)

Jørn, Torbjørn, Jan Olav, meg og Terje. Ollis tar bilde med iphone. (ikke så bra bildekvalitet som min nokia, men...! ;))
 
Mini-intervju før vi spilte, direkte er skummelt! "BANDET PÅ NÅ!!!!" deretter - lat som ingenting og se heeelt avslappet ut!


Rett før vi skal spille :)


Og her er vi i gang :)


Siden jeg blogger må vi snakke litt om kveldens outfit..! Prøvde å finne noe som ligner litt på de klærne jeg har på coveret på plata, syns det ble ganske så bra! Og det er bare billig-butikker! Man skal ikke kimse av det altså!

Kjole fra Kappahl til 400 kroner, rosa vest-ting fra H&M til 150 kroner, belte fra H&M til 200 kroner og underkjole fra Saint Tropez til 400 kroner. Gamle sko fra Bianco som koster mer enn hele antrekket til sammen ;)Programmet går i reprise nå klokka 15:50 på NRK1 :) Vi spiller til sist :)
Men! Har fått tips om at noen har lagt det ut på youtube, så da kan du se låta nå med en eneste gang hvis du vil! Vil du ha med det lille intervjuet før vi spiller og få følelsen av å se det på tv, kan du jo vente til nærmere halv fem ;)
Men her er det altså...! Er litt nervøs i starten, men ble varm i trøya (kjolen) etterhvert!I kveld er det konsert på Olavsdagene i Sarpsborg! Kulåsparken kl. 20 :) Ikke vær redd for å bli våt, det er i et telt :)
God helg!

8 kommentarer

Idachristin

30.jul.2010 kl.15:35

kult :)

fin blogg :)

besøk gjerne min og legg igjen en kommentar ^^

Emmieverlasting

30.jul.2010 kl.15:36

Så moro da! du synger veldig bra, likte sangen:o)

Salome

30.jul.2010 kl.15:40

Fin blogg! Du synger kjempe fint, og antrekket ditt er fint :)
du har kjempe fin stemme!

megvselvmartine.blogg.no

30.jul.2010 kl.16:08

Det var veldig gøy og se, holdte meg våken for og se det jeg har akkurat kommet hjem fra Hawaii så blir litt trøtt fort, det er 12 time forskjell. Må bare si det igjen, vi må snart ses!!!!

Lindi

30.jul.2010 kl.20:24

Syns du gjorde en kjempejobb på live-sendinga ;D

Johanne

30.jul.2010 kl.21:34

Du er helt nyyyydelig!! Tøyet er så smashing som det kan få blitt og låta di har ett flott budskap ! Perfekt :)

Anna Marie

31.jul.2010 kl.12:59

"Gamle sko fra Bianco som koster mer enn hele antrekket til sammen ;)"

haha. Liker'e! :))

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits