På Sommeråpent på NRK i morra!

Det er meldt regn og torden og hele pakka så de må flytte sendingen innendørs hvilket innebærer noe tekniske begrensninger, håper at alt går etter planen..!
Det starter kl. 21:30 og det er direkte, jeg og bandet spiller på slutten av sendingen :) Vi spiller denne låta:Så på NRK sine nettsider nå at det går an å være publikum helt gratis, så hvis noen har lyst til det kan man trykke her :)

Johannes skal være hos farmor i morra, han gleder seg til det. Ble jo en overraskende fin kveld i kveld, vindstille og sol og rett og slett slik sommerkvelder burde være! Mer av det, takk :)

Jeg har rota bort kabel mellom kamera og data, er jo veldig glad i å legge ved masse bilder jeg har tatt sjøl (som er relevant for innlegget!) Note to self: Kjøpe ny kabel! Tiltak... Så det blir et bilde pappa tok av meg og "søstra" mi etter premieren på "Bak Vollene" tidligere i sommer :)Ser du på Sommeråpent da? I morra gjør du det vel? ;)

7 kommentarer

*britthelens

29.jul.2010 kl.00:12

Det var faktisk en veldig kul sang! :) Tror jeg skal se i morgen, selv om jeg faktisk ikke liker å se sånne program! :)

martemikkelsen

29.jul.2010 kl.00:14

fin sang :)

flowershoes by kristine

29.jul.2010 kl.00:53

det var en fin sang da :D

nyanser.blogg.no

29.jul.2010 kl.06:01

........skal forsøke å få med meg det programmet!!

Stine

29.jul.2010 kl.20:11

hmmm...Kan du ikke putte minnebrikka rett inn i pc? Går kanskje ikke hos deg?

Hedvig

29.jul.2010 kl.22:26

Jeg så på sommeråpent i dag, og synes du var utrolig flink til å synge! Du sang så rent og fint, og jeg hørte teksten tydelig. Kjempebra sang også :)

Jeg er bare 14 år, men jeg hører om noen har sangtalent, og kan og synge eller ikke fordi. Og det synes jeg at du kan, tror jeg skal kjøpe plata di :) Hvis den er halvparten så god som opptredenen din i dag, er den jo kjempebra!

- Hedvig

nyanser.blogg.no

29.jul.2010 kl.22:35

Fin opptreden og veldig bra sunget på sommeråpent:)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits