Rigge opp og rigge ned og rigge opp og rigge ned og rigge opp og så rigge ned igjen

Vi gjorde to konserter med bandet i går! Lurt å spille med originalbandet to konserter på rad :) Da blir vi skikkelig klare til releasen 6. september :) :)

Først rigga vi opp hele anlegget ute på café Oliven i Son, så begynte det å regne og da måttejn ,mmmmm,,,,huuuu666666666666666666666uki7jjjjjjjjggggggggtaazz<<<< (tok med noe Johannes hadde på hjertet her ;)) "ikke trykke, Johannes!"
Jo. Da måtte vi rigge opp alt inne også måtte vi bare hive oss i bilen for å rekke konsert på Glommafestivalen kl. 19. Da ble det heldigvis opphold og det samlet seg bra med folk etterhvert! Kjempekoselig å se mange venner og kjente i publikum :) Se bilder på f-b.no her :)
Og da måtte vi forte oss til Son fordi de ville at vi skulle spille ute, så da var det bare å rigge opp for tredje gang! Vegard Iversen varmet opp for oss og det var kjempebra! Tusen takk, Vegard! Det ble heldigvis en vellykket kveld til tross for VM i rigging, skyene trakk seg unna og vi koste oss :)


Foto: Ingun Beate Engelberg

Ingun, som tok bildet, har laget smykket jeg har på :) Hun designer egne smykker og er kjempeflink!

Tidligere på dagen gjorde jeg ferdig all tekst som skal inn i coveret på plata! Mer jobb enn man tror... Men det blir kult! Kanskje litt tegninger også inni der :) Jeg liker å tegne :)
                     

Gleder meg skikkelig til å gi ut min første plate! :-D

I helga er det duket for 3 forestillinger til med "Bak Vollene" - kl. 2130 i kveld, i morgen og søndag. Så er det slutt. Så benytt sjansen! Du kan lese anmeldelse av forestillingen her. Anmelderen er streng med terningkastet syns jeg... Man må se det selv for å gjøre seg opp en mening! Han er veldig snill med meg, da :) Alltid veldig hyggelig med skryt!

Nå må vi få hengt opp plakater før neste konsert, den nærmer seg allerede med stormskritt! Gleder meg skikkelig til å spille på den flotte scenen på Verdensspeilet :)

2 kommentarer

Lindi

10.jul.2010 kl.02:01

Lykke til videre med Bak Vollane prosjekter og konserter! :D

Må også si at jeg syns de plakatene dine er så flotte! Utrolig fine bilder!

Idunn

10.jul.2010 kl.15:01

Da har jeg fått lest meg opp og oppdatert meg på deg også ;) Må si jeg har savnet å lese om syslene dine, hehe. Gratulerer med dagen som har vært, og gøy å se at alt går så bra som det gjør =D Kos deg videre med turne og voller og det som er! God helg!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits