29. juni (i mangel av en bedre tittel)

Nå lengter jeg etter en kveld hjemme i sofaen! Men skal ikke klage, det er veldig gøy på teater, bare veldig slitsomt også. Premiere på torsdag :) :) :) Det blir kjempebra! Jeg får virkelig prøvd meg som skuespiller! Alt fra å banke opp en kar til blods (helt sant!) til å få hysterisk anfall under krigen. Gøy!
Forestillingen "Bak Vollene" går 1., 3., 4, 9., 10. og 11. juli på Kongsten fort kl. 21:30. Det er virkelig en spektakulær opplevelse og jeg vil anbefale den på det sterkeste! Selv oom jeg er noe inhabil ;)
Trykk på bildet av årets ensemble for å kjøpe din billett :)På lørdag var jeg og bandet oppvarming for Postgirobygget! Det var fantastisk gøy :) Kjempeglad for den muligheten! Arrangøren var også fornøyd og ville ha oss tilbake neste år :) Hurra!Bildet er tatt av en tidligere elev på Røyken, Christin :) Hun og Elisabeth tok turen helt til Fredrikstad for å høre på og det var veldig hyggelig! Bildet av Elisabeth og meg var så pent at det måtte jeg bare legge ut :)Det var nydelig vær den dagen og. Et herlig sommerminne! Og meg og min manns 6-års bryllupsdag :)

Sommerturnéen vår blir utvidet mer og mer, min manager-mann er jo verdens beste booking-agent! Her er den oppdaterte konsertplanen! Jeg er VELDIG glad for å få varme opp for Peter Jöback på Hankø Fjordhotell 6. august :) :) :)

5 kommentarer

Lindi

29.jun.2010 kl.15:49

Oj så spennende med oppvarming for Peter Jöback :D

Tove

29.jun.2010 kl.17:39

Det er alltid lov med lit egenreklame synes jeg. Spennende detdu holder på med

Elisabeth

01.jul.2010 kl.11:42

Det var så morro å se deg opptre Maria.Storkosa meg ! Gleder meg til plateslippet ditt :)

Torstein

01.jul.2010 kl.16:51

Så kult at turnéen stadig blir lenger! Håper å få med meg en konsert, men vet ikke helt når...

Kos deg!

Irene

25.jul.2010 kl.21:26

Jeg vile men jeg var optatt den helga!!! vi må sees snart.... irene bor i fredrikstad

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits