Internett! Endelig!

I dag fikk vi kobla opp nett her. Har nok vært like greit at vi ikke har hatt det, altså - for det er nemlig mer enn nok å ta seg til når man flytter! Får rydda på plass litt og litt for hver dag og til slutt bor vi her på ordentlig :) Venner og kjente: Hjertelig velkommen på besøk!Vi har pusset opp en del og jeg har jobbet skikkelig med rommet til Johannes og malt Madagascar-dyr på veggen!Han elsker å leke der - MEN - han vil ikke sove der..! Så han sover i et rom der det er sånn seng innebygd i veggen, han sov der første natta siden rommet hans ikke var ferdig da og nå vil han bare sove der. Men det er jo greit :) Håper han vil sove på rommet sitt etterhvert da..! :)

I helga som var jobba jeg på Stena Line med Superband, vi spiller disco fredag og lørdag kveld og har supermusikkquiz lørdag og søndag formiddag. Man er temmelig mett på danskebåten etter to turer..! Men veldig grei jobb altså :) Døgnet blir litt snudd, men det går helt greit :) Fikk nydelig lugar denne gangen! Dobbelseng, TV, internett og vindu! Juhu!Nå i kveld har jeg og Johannes vært og øvd i kirken, Johannes skal nemlig være brudesvenn på lørdag! Min kusine (hun som har laget min header!) gifter seg med sin Robin :) Hun blogger her :)
Johannes var flink til å gå opp kirkegulvet, men ble veldig misfornøyd da jeg skulle spille piano. Han ble derimot kjempefornøyd da han fikk være stjerna! Han sang hele to sanger på scenen - i mikrofon - på barkrakk. Mamma kompa og han sang to utvalgte perler for det ekstatiske publikummet; "Bæ, bæ, lille lam" og "Pekefinger, hvor er du?" Han fikk masse applaus og var strålende fornøyd med sin første sceneopptreden :)

2 kommentarer

Fantastiske Frida

18.jun.2010 kl.10:15

Wow, så flink du er til å male :o

Så heldig Johannes er! Kjempefint rom :-)

Torstein

18.jun.2010 kl.10:57

Det var barnerommet sitt, ja! Skjønner at det er enklere å leke der enn å sove der, med alle disse øynene rettet mot seg hele natta...

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits