Se, hun blogger!

Jeg som har vært så flink til å blogge daglig får litt dårlig samvittighet når jeg ikke får gjort det, men har man ikke nett, så har man ikke nett! Er på jobb på Røyken i dag. Siste innspurt. MT3 har siste oppspill og jeg gleder meg til å høre. De hadde premiere på "Mac med kniven" på Drammens teater på torsdag, jeg var veldig glad jeg tok turen (selv om det tok et par timer å kjøre en vei!) - Fy søren, så BRA de var!!! Kjempestolt av dem!!! :)Gratulerer med en fantastisk forestilling, MT3! Og lykke til videre!

Jeg har fått loopstation til bursdagen min :) Hva er det, sier du? En dupeditt der jeg kan synge og ta opp meg sjøl og synge oppå meg sjøl, blir veldig kult :) Skal øve og teste ut på neste solo-konsert :)  Tusen takk, Ollis, for en super bursdag-gave!

Jeg hadde konsert på bursdagen min og det var helt superkos :) Det ble skrevet en veldig hyggelig artikkel i sa.no! De har ikke lagt den ut på nett, desverre, prøver å legge den her, er det lesbart, tro? :)


Sånn! Det var blogging for denne gang! We'll meet again, don't know where, don't know when! But I KNOW we'll meet again - very soon!
Hei og hopp :)

3 kommentarer

Moa

15.jun.2010 kl.21:57

HERLIG! Så flott artikkel Mærris! Stolt av deg! :)

Torbiz da supah producah

15.jun.2010 kl.22:12

Herregud, de har glemt å ta bilde av gitaristen. Så flaut...

Jonas Nikolai

16.jun.2010 kl.22:29

Fin artikkel i SA.

Må si jeg aldri har likt en konsert bedre enn din Maria. Var superbra!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits