Uff da.

Uff og huff... Det finnes større problemer enn møk her i livet. Det kan tross alt fjernes. De to siste innleggene har tatt litt av og jeg har tydeligvis fått meg noen uvenner for livet. Jeg sletter dem nå, for jeg vil at denne bloggen skal være hyggelig å lese! Jeg har lagt ut bilder av et hus jeg har kjøpt og at det tilfeldigvis ligger igjen eiendeler (støv, hybelkaniner og skitt) fra forrige eiere på bildene, ja - da burde de kanskje tatt med seg det hvis de ikke ville at andre skulle se det...? Men jeg ønsker virkelig ikke å være uvenner med noen, spesielt ikke på grunn av noe sånt som dette..! Vasking av hus før overtagelse burde egentlig være inkludert i utgiftene til eiendomsmegler og vært utført av firma. Fordi folk har forskjellig oppfatning av hvor godt man skal vaske, noen mener at det er greit å dra over synlige flater, andre mener at møka skal helt bort. Jeg beklager på det sterkeste at jeg har støtt noen, dette er en blogg der jeg lufter de fleste tanker og for første gang har det gått litt langt her. Beklager, igjen. Ja, jeg har vært dumsnill (å være domsnill som en leser skrev i går - er det et jus-begrep, kanskje? Å være en snill dommer? Hmm, ikke vet jeg, hehe) og skal ikke snakke mer om det!
De forrige eierne er skjønne mennesker og har nok bare gjort sitt beste og jeg beklager på det sterkeste den smerten jeg eventuelt har påført dem. Jeg er kjempeglad for det nye huset, det er en fantastisk nydelig eiendom og vi kommer virkelig til å stortrives der.
Om hundre år er allting glemt - men jeg håper det vil bli glemt litt fortere...!
Ha en fin dag alle blogglesere.

2 kommentarer

LIse

09.jun.2010 kl.23:51

Bare lyst sende deg en klem<3 Du er nydelig og godt menneske-tvers igjennom-sånn er det bare:)))))

altvel

11.jun.2010 kl.20:22

Hæ? Dette har jeg ikke fått med med meg. Kanskje like greit. Folk blir da virkelig opprørt over alt mulig. Håper dere trives i nytt(!?) hus og at frisk sommerbris feier gjennom huset og lufter ut gamle energier.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits