Spontan musikkvideo i nydelige sommer-omgivelser!

I dag var barnehagen stengt pga planleggingsdag, så jeg måtte være hjemme. Johannes lekte med nabojenta og koste seg hjemme. TV Østfold hadde tenkt til å lage et portrett om meg forrige uke, men rakk det ikke. De ringte i dag og det var da litt hell i uhell..! Når jeg først måtte bli hjemme, var det jo greit å kunne få muligheten til å få gjort noe vettugt ;) (skrives det sånn..?)

Hjemme ser det ikke ut i flytterotet og pianoet mitt har en knekt tangent, så Ollis foreslo at vi kunne ta en tur opp til kulturskolen der han jobber, der er det også piano. Da fotografen kom til stedet, sa han litt på tull: "Her var det fint! Kan vi flytte et piano ut på gresset?" Og det var jo en god idé, så det gjorde vi!Vi rigga opp under epletrærne og det ble veldig idyllisk!Vi lagde rett og slett en musikkvideo ute! Moro :) Til hvilken låt? Det får være en overraskelse det da :)
Skal poste reportasjen her når det er ferdig :)

  

Vi var også og overtok huset i dag :) Det ble litt overveldende for meg. Enorme mengder gress som ikke akkurat var nyklipt og det var ikke så kost der nå som det var på visning - det skal bli godt å få satt sitt preg på det og etterhvert vil det vel føles som hjemme. Akkurat nå skremmer tanken på å flytte fra et trygt og nytt borettslag med masse barn og leke med til et enormt gammelt hus på landet med lite naboer meg (sorry for en ekstremt lang setning)
Men det blir nok bra til slutt! :)

3 kommentarer

olivia og aina

31.mai.2010 kl.23:46

fine bilder :)

Tone

02.jun.2010 kl.15:05

Det kommer til å gå kjempebra og bli helt nydelig! :) Tenk så spennende og så voksent! Eget hus Maria, eget HUS :)

Veldig koselig å se deg i helga og få litt tid til å prate og bare henge. Bra konsert også da, men det veeet du jo ;) Klem!

altvel

03.jun.2010 kl.21:58

Gratulerer med dagen som var, og gratulerer med nytt hus. Ja, det er litt oveveldende i starten, men det går seg helt klart til etterhvert. Må bare "bo" dere inn først. Det kan ta litt tid. Artig, da!

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits