Fiiiin bursdag i går! :)

Å ha bursdag er ikke som i gamle dager - før husker jeg at jeg hadde en helt spesiell følelse hele dagen "Jeg har bursdag..! JEG har bursdag!!!" Men nå - nå er det egentlig ikke så annerledes, det er vel sånn det er å bli voksen? :) 27 år er lille meg nå da altså :)
Men du så gøy kombinasjonen bursdag+facebook er... Siden det kommer opp på siden til alle venner at man har bursdag, så tikker det inn gratulasjoner hele tiden, kjempekoselig :) Jeg lot med vilje være å slette mailene på innboksen for å se hvor mange det ble og det ble nesten 200 gratulasjoner - TAKK!!!! :) :) :)


Kl. 11:00: Jeg startet dagen med å synge på et kor-stevne i Moss, veldig hyggelig! Masse sangglade folk i salen :) Jeg skrøt så fælt av at det ALDRI har regnet på bursdagen og det skulle jeg kanskje ikke gjort... For da jeg kjørte hjemover fra Oslo, regnet det selvfølgelig.. Sang i en fin vielse kl. 14:30, sang blant annet Gabriellas sång :)


Så bar det videre til Sarpsborg, til Glenghuset, på lydprøve. Blir alltid nervøs til disse konsertene..! De betyr nok mye for meg :) Dørene åpnet for publikum 18:30 og vi gikk på rundt sju. Det var så gøy å se navnet sitt på en orntli billett! :)


Fikk god hjelp fra Greåker-kollega Jan Ragnar Storheim på cello på "Din dag" - Strålende!!!
Jan Ragnar hadde nemlig også bursdag i går :)


Trommevikar Marcus Lewin från det glada Sverige klarte seg utmerket - nyyyydelig bøttedasking, Marcus!


Det var så digg å gjøre alle disse låtene igjen... Takk til alle som kom :) Gleder meg allerede til neste konsert :)


Jeg har et fantastisk band :) Love youuuuu :)


Jeg har også en fantastisk manager! Ollis, du er best. Jeg bare sier, VOSS-vann backstage!
 

Moa og jeg kom i like klær igjen, soul-sisters sier jeg bare.


Etter konserten koste vi oss med ESC på storskjerm, syns det var en kul låt som vant! Gratulerer, Tyskland!

Alt i alt - en veldig fin bursdag :) I dag har jeg øvd teater på Kongsten igjen, scenen der krigen bryter ut og min rollefigur kaster seg på kne i fortvilelse over at Gud ikke stanser svenskene, jeg skriker blant annet "Erru svensk sjæl, kanskje?!" Veldig bra, hehehe...
Og i morra, dere - DA tar vi over det nye huset vårt :) :) :)

Én kommentar

veeee

30.mai.2010 kl.23:27

fin blogg du har!:))

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits