Jeg har fått støtte fra Tekstforfatterfondet :) :)

Kjempehyggelig overraskelse i posten i dag - søkte i april om støtte til å skrive nye tekster til neste plate og jeg fikk stipend! Hurra! :) Da skal jeg være flink og skrive :)Har også fått vite at singelen nå spilles på radio i hele Østfold, både på Radio Prime og NRK P1, det er kjempegøy :)

I dag har jeg vært og øvd teater på Kongsten igjen og Ollis og Johannes har vært på Saltnes og kost seg. Johannes har fått kjøre gravemaskin med onkel og var helt overlykkelig - det var en stolt gutt, skal jeg si deg :)Har nå akkurat kommet hjem fra et dobbelt 60-årslag, jeg og Ollis spilte en liten konsert der, det var en helt nydelig plass, litt vanskelig å synge ute, taket er jo høøøøøøyt, men tror de var fornøyde :)
Nå skal vi bare slappe av og se litt på tv og i morgen har vi endelig tid til å få ryddet litt i flytterotet. Gleder meg sånn til å komme i orden i nytt hus... Bare et par uker til nå, så får vi huset :)

Lekte meg akkurat litt med photobooth på macen :) God pinse til deg fra meg og meg og meg og meg og meg og meg og meg og meg og meg!

4 kommentarer

Marianne

22.mai.2010 kl.23:50

Så kult, gratulerer :-D

Lindi

23.mai.2010 kl.00:18

Gratulerer!! :)

Torstein

24.mai.2010 kl.01:04

Gratulerer så mye med støtte! Det er jo helt perfekt! Bare å ta imot slikt..
Gratulerer!! Det siste bildet var kult redigert :D

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits