Smak av honning :)

(Beklager den lyden her på bloggen - det er klippet fra et intervju med meg på TVFollo i et innlegg helt nederst :) Du kan scrolle ned og sette på pause eller skru av lyden på det hvis du syns det er plagsomt! :))

Satt akkurat ute i varmen og plutselig regner det gitt! Bare sånn sol-regn, gir seg nok snart - litt overraskende var det bare..! Skulle liksom blogge om dette flotte været (er jeg en smule kjedelig blogger som blogger om været??? Jeg bryr meg sånn om været jeg, se ;)) og da regner det selvfølgelig.
Fortsatt nydelig temperatur! Dette lover godt! Bare det slutter å regne nå!

Jeg skal nemlig på klassetur med klassen jeg er kontaktlærer for i morgen. Ut på tur, aldri sur. Jeg må innrømme at jeg ikke akkurat elsker sovepose og liggeunderlag, men jeg klarer vel en natt. Det er en veldig søt gjeng, så tror det blir hyggelig :)

I dag har Johannes vært en tur og tatt blodprøver, må få blodoverføring allerede neste uke igjen... Han har en halsbetennelse som er på vei bort, er ikke helt i slaget, stakkar. Skulle kle på han før leggetid og jeg prøvde å foreslå T-skjorte i stedet for hel pysj, men du skulle sett gutten da han fikk på seg den unnskyldningen for en genser - han fikk helt angst av de altfor korte armene og skrek som besatt. Så langarma pysjbukse og -genser ble det, hehe.

Det var nydelig smak av sommer i ettermiddag, Johannes bada på verandaen og jeg slappa av i sola :)
Også kose med lillegutt på fanget etter bading :)


Det er hva jeg kaller en smak av honning :)Den låta er så god :)
Må få benytte anledningen til å skryte av at jeg sang med delillos i fjor :)Blogger ikke i morra, da er jeg på hyttetur uten mobildekning med tjuetre 16-åringer over til fredag. Heia utedo og hente vann i bekken...! Wish me luck :)

6 kommentarer

Hyzilla

19.mai.2010 kl.20:46

Vinn 3 EOS på bloggen min ! Meld deg på ! :D
herlig da. Har kost meg i hagen selv i dag- Digger sangen til DeLillos, skikkelig sommerlåt. Kos deg på hytta da.

Malene

19.mai.2010 kl.20:49

kos deg ! :-)
deilig! :D

Greyson Chance eller Justin Bieber?

Lindi

20.mai.2010 kl.00:05

Kos deg på tur! :)

altvel

20.mai.2010 kl.18:53

I wish u luck, blir det godt vær er alt bare romantisk og koselig gammeldags. Blir det dårlig vær derimot..Næh, blir sikkert helt topp! Kos deg!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits