Dagen før dagen - kanskje ikke heeelt klar for 17.mai..!

Nå er det jaggu nok å ta seg til om dagen. For min del kunne jeg bare dratt ned persiennene og slækkan på sofaen i hele morra. Men slikt gjør man da ikke! Så bunadskjortene er strøket og vi manner oss opp til å feire vårt vakre land i morgen :) Det blir siste 17.mai-feiring i Vestby! Litt vemodig er det, men det føles riktig. Når man flytter, blir det bare mindre og mindre koselig der man bor i og med at man pakker ned alt i esker og utsetter skikkelig vasking til man skal ut for godt.
 
I dag har vi nemlig hatt svoger og lastebilen hans på besøk - Johannes syns det var helt supert å kjøre lastebil!
Vi fikk ut flere skap, en seng, en av sofaene våre, stoler og masse pappesker med ting og tang, fylte opp hele annekset i det nye huset.
Ønsker deg en strålende 17. mai-feiring i morgen - håper vi slipper regn :)

3 kommentarer

Gunn Berit

16.mai.2010 kl.22:36

Ha en flott feiring med dine :) Blir deilig å komme inn i nytt hjem og finne seg til rette :)
Kos deg masse i morgen Maria. nyt den siste 17.mai der da. klem.

Med andre ord

16.mai.2010 kl.23:04

Jeg forstår at 17. maifeiringen blir litt "alternativ" dette året, men som du kommenterte til meg så tar dere det nok igjen med glans neste år - og året etter der og der og der... ;-)

Kos deg i morgen uansett!!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits