Superartisten Pontiak i sofaen i kveld ;)

Fant to andre sofaer på finn.no i går og ringte morfar og spurte om han kunne komme med hengeren sin og være med å hente dem i Oslo i dag - og han kom vettu :) Mormor ble med som moralsk støtte og bil- og veskepasser. Vi hentet 2 stk "Klippan" sofaer på to forskjellige steder sentralt i Oslo, den ene ga jeg 1000 kroner for og den andre 2500. Bra deal! De to herrene som solgte hver sin sofa hadde en ting til felles - de kunne ikke bære - han ene hadde prolaps i ryggen og han andre hadde akkurat operert skuldra. Dagens ungdom dugern'te! Så jeg og far har båret sofaer i dag - vi er sterke :)


Som et lite takk for hjelpen spanderte jeg et herrlig måltid på Donald, som far kaller det - her er de - strålende fornøyde med hver sin burger fra mækkærn :) Syns de var tøffe som ble med på spontan Oslotur i tjukkeste sentrum :)


Har ikke fått solgt den "gamle" ennå, så nå er det fullt av sofaer her! Huset er veldig rart et par uker til også flytter vi jo ut :) Vi måtte flytte 19 (!) pappesker med ting og tang ut i boden først før vi fikk sofaene inn i huset, de stod noen timer i kø på gårdsplassen.


Heldigvis har det nye huset vårt et anneks som vi kan sette noen ting i før vi flytter, så vi skal nok sette noen ting der så vi ikke må flytte alt på en gang 1. juni :) Gleder meg :) Det er veldig slitsomt å flytte, men motiverende siden man gleder seg til å få nytt hus :)

I dag gir jeg deg en eksklusiv video med en fantastisk kar fra Sverige - så du Nordens herligste denne uka? Forøvrig et genialt program! Her får du altså møte Pontiak - som "synger" egenkomponerte låter om både det ene og det andre. Her får du høre "80-talet", han lengter sånn tilbake til den tiden. Søk han opp på youtube, han er virkelig en herlig type, MORO :)God helg!

Én kommentar

Lindi

15.mai.2010 kl.13:12

Haha, for en type.. ;D "80-tallet"!!

Åh, så spennende med det nye huset som nærmer seg.. *litt misunnelig* ;)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits