Himmelfartsdag

Beklager at jeg ikke blogget i går, kom hjem sent fra prøve på Bak Vollene og plutselig var det natt.
Fortsatt veldig forkjøla, men ikke feber lenger, så nå er jeg på jobb igjen. Har på MYE klær! Det må man når man øver ute i vind og regn!Hver gang jeg legger ut et stygt bilde av meg sjøl må jeg også legge ut et pent et - må ha balanse ;)I dag er det Kristi Himmelfartsdag og fordelen med det er at vi hvertfall øver på dagtid i dag, så at vi har kvelden fri :) Skal på øvelse nå kl. 12 og er ferdig 17. Skal kle på meg med ull fra topp til tå og boblebukse!
Å spille teater er skikkelig gøy, har det så moro på settet! (er det ikke det man kaller det?)

Det er fantastisk at solen er oppe så lenge nå.... I går da jeg kjørte hjem rundt halv ti kjørte jeg mot en nydelig solnedgang, deilig :)Johannes sitter i bakgrunnen her og sier namnamnamnam, han spiser vaffel ;) Jeg er ikke bortskjemt med en unge som er glad i å spise, så det er så deilig når han spør om å få noe ;)Nå fikk jeg plutselig dårlig tid! Johannes og Ollis skal være med til Fredrikstad og besøke farmor mens jeg øver, så da var det plutselig mer å forberede før vi skal dra.
Han en deilig fridag! :)

Én kommentar

MALIN CHRISTINE

13.mai.2010 kl.11:22

sjukt fin blogg du har! : - )

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits