Start med mannen/dama i speilet

Naturlig nok har jeg denne låta på hjernen i dag. Elevene mine på Røyken lager musikkvideo der de synger hver sin sololinje av denne låta. Etter skoledagen fortsatte vi med innspilling av låta, startet også innspillingen av selve videoen i dag. Den styrer de helt selv, så det blir spennende å se hvordan det blir..! Hørte de snakka om en dusj-scene?? Hjelp...

Uansett! Må nesten bare poste denne i dag, kongen av pop er og blir ubeseiret! Gleder meg til å poste musikkvideoen til elevene mine når den er ferdig :)Jeg var litt små-koko på jobb i dag, det er slitsomt å jobbe 120 % som sanglærer, 100 % som skuespiller i teater, 100 % som mamma, 100 % som artist og 100 % FLYTTING! Måtte bare få det ut, stakkars elevene mine fikk jo høre det i dag... Sorry dere! Litt sliten nå. Kjenner en forkjølelse ta overtaket på meg sakte men sikkert - prøver å ikke la den slippe til!
Beklager sutreinnlegg i dag! Skal ikke gjenta seg! På en stund, hvertfall..! ;)
Ha en god uke :)

3 kommentarer

Øyvind Viland

10.mai.2010 kl.23:08

Kaller du dette sutring har du en heldig mann! ;) Jeg er en av de få som ikke er fan av MJ, men den sangen er en av de få jeg er begeistra for! :)

Tove

11.mai.2010 kl.05:47

Kjenner meg igjen i din situasjon. Ellers en kjempeflot låt!

Elisabeth Mt3

11.mai.2010 kl.15:23

Kjære Maria.

Det er jo lov til å være en sliten lærer i blandt da. Tror nok hele klassen skjønner situasjonen din.Du er en veldig flott, inspirerende lærer med masse engasjement :) og det liker jeg!

Vi er glad i deg!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits