Potetstappe i rettsalen, morfars facebook, hagemøbler og bebis

I dag har jeg hatt mitt første lille låtskriver-kurs! Jeg hadde en liten session på pop-skolen i Fredrikstad, det var 9 låtskriver-spirer som dukket opp og det var veldig hyggelig :) Jeg tror jeg ga deltagerne noen knagger å henge idéene sine på, i tillegg fikk jeg det sjøl og gitt :) Man lærer mye selv når man skal lære noe til andre.Deretter bar det videre til øving på "Bak Vollene" på Kongsten Fort. I dag øvde vi på scenen i retten der alle innbyggerne jobber sammen om å få brent ei heks på bålet. Hun er selvfølgelig egentlig ikke heks og det er en til tider ganske dramatisk scene. Skuespillet skal være ute, så de har rigget opp med bord og benker til en rettsal.
Jeg kom litt sent til prøven og lister meg inn med min pølse og potetmos fra kiosken like nedenfor og planlegger å sette meg rolig ned for å spise opp før jeg blir med på prøven. Jeg misforstår hele sceneoppsettet og setter meg selvfølgelig midt i "rettsalen" rett før de skal i gang med scenen...
"Hallo?! Du sitter midt i scenen!!"
Ops - sorry...!

Etter dette var vi en tur innom besteforeldrene mine, mormor hadde en bluse hun hadde kjøpt som hun ikke passet og hun lurte på om jeg ville ha den og det ville jeg for den var jo veldig søt :) Takk, mormor!Og morfar - han trengte litt hjelp med å få nytt bilde på facebook-profilen sin.
Når jeg skriver dette, innser jeg at jeg har ganske ungdommelige besteforeldre, hehehe...Jeg og mormor satt og så i et reklameblad med hagemøbler og jeg fant et bilde av møbler jeg gjerne kunne tenke meg. Og da sa mormor: "Vi har sånn! Du kan kjøpe dem av oss til 500 kroner!" Å, så glad jeg ble :) Nå har vi nydelige utemøbler til det nye huset vårt :) Hurra!

Til sist dro vi til tanta mi for å se på den lille nyfødte babyen :) Lille AMANDA kom til verden på mandag og hun var så skjønn :) Kjempedeilig å holde en liten babyklump :)Så det var den helga! I morgen er det full dag på Røyken med musikkteori og sangelever og innspilling av musikkvideo (3. klasse-prosjekt) fram til klokka sju og etter det er det styremøte med koret jeg skal dirigere fra høsten av. Jeg fikk forresten solgt møblene jeg prøvde å selge i et innlegg på bloggen i går, finn.no er jaggu ikke dumt når man vil bli kvitt noe! :) Flytting nærmer seg med stormskritt og jeg lurer på om jeg får tid til å flytte..? Hm...

4 kommentarer

Ingunn

09.mai.2010 kl.23:59

Høres ut som du har hatt en fin helg :) Koselig med ungdommelige besteforelde. Har det selv også, og det er så morsomt :) hehe.

Sinnsykt fin header, forresten.

Idunn

10.mai.2010 kl.11:51

Virker som du har det travelt nok for tiden =D Det er jo godt det, eller hva? Også er det jo morsomt at noen har ungdommelige besteforeldre også. Kan ikke si jeg har det samme ;P Å, det er så koselig med sånne små babyer =D Er ikke lenge siden jeg ble tante til ei lita ei selv, og jeg tror kjæresten blir litt bekymret for at jeg skal få ideer hver gang jeg holder henne, haha.

SV: Hehe, skjønte den ja ;P Har ikke hatt den header'n så altfor lenge.. En ukes tid, kanskje? Hvem vet =P Jeg hadde en periode hvor jeg PRØVDE å skrive låter, men tror nok jeg holder meg til noveller og romaner og den slags =P

Ha en flott mandag =D

Med andre ord

10.mai.2010 kl.14:09

Du skriver så koselig og personlig, Maria. Takk for at du deler så mye med oss leserne. :-)

Låtskriverkurs hørtes jammen spennende ut! Så fint at du også fikk litt utbytte av det. Det heter jo at man lærer så lenge man lever, men i mitt mangeårige lærervirke har jeg erfart at man lærer så lenge man har elever. ;-)

Veldig fine hagemøbler dere har skaffet dere, og så til en nesten skammelig lav pris. Kjempebra!

Da gjenstår det bare for meg å ønske deg ei god uke, full av ubrukte dager som det er opp til oss selv å fylle med noe positivt. :-)

Silje

10.mai.2010 kl.21:12

Va innom ein blogg å såg ein kommentar fra deg, og gjekk innpå youtube linken til "et bedre sted". Utrulig bra sang, og du har ei fantastisk stemma! Bare måtte sei da :) Ha ein fin dag vidare! :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits