Trenger du et flott TV-møblement?

Vi selger vårt, det blir ikke plass til det dit vi skal flytte. Det er veldig pent og ikke slitt. Gir MASSE oppbevaringsplass!Vi må selge vårt flotte TV-møblement grunnet flytting. Skapene rundt TV er fra IKEA, ("Bestå") kjøpt i 2006 for like under 4000 kroner. Disse skapene gir masse oppbevaringsplass! Veldig praktisk med skapdører som lukker alt inne, både ryddig og barnevennlig. Møblementet består av 2 skaper på 120 cm og 4 overskaper på 60 cm. Overskapene har skapdører med frostet glass.
TV-benken er fra Brødrene Dahl, også kjøpt i 2006 til 1000 kroner. Benken har hjul og en solid glassplate i midten. Farge brunsort.
Som nytt - det er overhodet ikke slitt. Vi selger alt sammen til kr. 2000,- Ta kontakt hvis du er interessert, vi vil selge så fort som mulig, da vi snart skal flytte.
:)

   

Hvis du ikke ønsker å kjøpe TV-møbler takker jeg bare for at du stakk innom bloggen min og ønsker deg en deilig lørdag!


Klær fra Dorothea Klær og interiør - Foto: Andreas Ulvo

6 kommentarer

nei trenger ikke det, heh :-) men ha en god helg :-)

Esther Siljan

08.mai.2010 kl.10:16

Kjempee fin blogg. og kjempe fint design.

Jeg skal ha en blogg vurdering på min blogg, hvis du vil bli vurdert gå inn på min blogg : www.estherss.blogg.no <3

Bengin ~ Mote&Glede

08.mai.2010 kl.10:45

Sykt fin header! <3

Jeg fortsetter med å linke 1 blogger i hvert innlegg, så om du vil bli linket så er det bare å legge igjen bloggadressen din i ett av innleggene på bloggen min ♥ Dette er ikke ment som spam, kun en opplysning for din del ;*

TONJE - MEGGIE

08.mai.2010 kl.11:06

WOW ! kul tv ;D

Jeg hadde blitt kjempeglad for kommentar tilbake. Jeg kommenterer ALTID tilbake. ♥

Charlene Arlette

08.mai.2010 kl.17:58

Hadde tenkt til å si hun med rødt hår var moren din ettersom hun hadde blå øyne og ligna litt, men gikk for feil der. hehe =)

Ja det var det da. Det er det som er greit med å sette på hår, verre å klippe det og angre. men har nå hatt veldig kort så får prøve å spare, selv om det er umulig ja =)

du får ha en fin lørdag viidere! =)

MALIN

08.mai.2010 kl.21:47

Du er fotogen!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits