Varmer opp for Postgirobygget i sommer!

Nå er de fleste av sommerens konserter planlagt og det skal bli deilig å spille mye konserter igjen! I tillegg til Bak Vollene på Kongsten Fort 1.-11. juli blir det også en del egne konserter med bandet mitt. Noen dager blir det solokonsert først, deretter rett til Fredrikstad for å hoppe inn i 1600-talls-kostymer :) Det er også planlagt sommerkonserter (mer musikalstoff der) og diverse småkonserter. Men under ser dere de konsertene jeg og hele bandet gjør med låter fra den kommende plata :)

26. juni blir det oppvarming for Postgirobygget på brygga i Fredrikstad - det gleder jeg meg veldig til! Konserten deres har blitt en tradisjon og det er en ære å få varme opp publikummet, håper de tar meg godt i mot og gidder å høre på litt jentemusikk før gutta lager liv utover sankthanskvelden :) 26. juni er også bryllupsdagen vår :)
Her er den foreløpige turneplanen for konserter med bandet! Håper virkelig å se deg på en av konsertene! :)I dag ble jeg intervjuet i FolloTV - det blir sendt på tirsdag fra kl. 17:30 også hver halvtime i et døgn - hele 48 ganger :)

Resten av dagen i dag må tilbringes hjemme, barnehagen er stengt, så vi finner på diverse ting ute og inne.
Tegne med kritt ute på gata, for eksempel!


Litt vanskelig å se, men det skal være en elefant.

Og vi har ikke rødt kritt, så da ble det svensk flagg. Fikk lyst til å tegne et flagg og liker svensk :)


Med dette ønsker jeg dere alle en fantastisk helg med sol og venner og god mat og drikke og familie og latter og i det hele tatt - God helg!

4 kommentarer

Malin

07.mai.2010 kl.15:48

stili blogg! digger designet!<3

kommentere tilbake?
haha, jeg tegner også på asfalten noen ganger :-)

Idunn

07.mai.2010 kl.16:41

Åh, skulle så gjerne ha tatt turen til en av konsertene, men skal jobbe i hele sommer, og har vel strengt talt ikke penger til å reise noen steder i det hele tatt. Men om sjansen oppstår kommer jeg flyvende, vettu ;P hehe. Lykke til, og kos deg masse med forberedelser =D

Challa

07.mai.2010 kl.23:20

det er sant det! =) syns lyst hår er veldig fint når det ser deg f.eks. Så får fortsette litt til ;) Fin blogg du har! =) må si jeg leste meg gjennom ganske mange innlegg for å svare på konkurransen, men ingen tips å finne gitt. hehe =)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits