Rock'n'roll kjøttboll(e)

I dag fikk jeg plutselig fri fra en av lærerjobbene og jeg må innrømme at det var litt deilig. Grep sjansen og tok en kjapp tur til Ikea med bror, han har en leilighet å fylle!
Litt sol i fjeset her, måtte myse.


Ikea-kjøttboller med fløtesaus er obligatorisk.


Jeg fant mye fint, men kjøper ikke noe ennå! Venter til vi flytter inn :) Men har sett meg ut litt av hvert :)


Andreas fant alt det han skulle ha og vi ble overrasket over at vi faktisk fikk med oss alt. En 180-seng, flere lamper, nattbord, spisestuebord, salongbord, puter, madrass, dobørste, dørmatte, saueskinn - har jeg glemt noe? Lenge leve flatpakking! Gratulerer med nye flotte møbler, Andreas :)


Kjørte Andreas hjem til leiligheten i pappas kjeller i Halden. Rakk akkurat å sluke noe mat der og gjett hva det var til middag? :)


I kveld har vi øvd to scener jeg er med i på "Bak Vollene", det er moro med teater! Jeg vil gjøre MER! Skikkelig gøy :) Men HJELP - døgnet skulle virkelig hatt flere timer i de kommende ukene.... Sukk. 12-timersdag hver dag så og si. Det skal bli deilig med sommerferie altså! Forestillingen er 1. til 11. juli - ta turen til Fredrikstad, det blir en opplevelse :)

2 kommentarer

Ona Olavesen

06.mai.2010 kl.21:49

jeg elsker rett og slett de kjøttbollene på ikea ! :D

* I r l i n * - Life as a dancer

07.mai.2010 kl.12:43

sv; takk for kommentar, will remember ;) Håper du får ei fin helg! Take care! :D

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits