Bak vollene!

Jeg burde bodd i Fredrikstad nå!!! Jobbet på Greåker på dagen, etter det hjem og schmæle sammen en middag for å så dra på første samling på "Bak vollene" på Kongsten Fort i Fredrikstad. Vi leste gjennom hele manuset i dag, jeg gleder meg - i siste scene skal jeg sloss i en bar, hihihi :)
I morra skal jeg først på Greåker på jobb, så en kjapp tur til Ikea med brodærn også skal jeg til Fredrikstad igjen for å øve på blant annet den bar-scenen :)

Det blir så spennende å være med her! Disse bildene under her er lånt fra www.bakvollene.no
Bak Vollene er storsatningen innen kultur i Fredrikstad og forestillingen skal i år innvie en splitter ny utendørscene på pittoreske Kongsten Fort. Små og store episoder og tablåer fra byhistorien i perioden 1600 til 1800-tallet skal trylles til liv gjennom bruk av skuespillere, mange aktørere, tidsriktige kostymer, humor og alvor, og dramatiske effekter med Kongsten Fort som autentisk kulisse.

Samtidig er også forestillingen et stykke Norgeshistorie - et storslått 200 års historiespill, med appell både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Bak vollene er skrevet av Rune Skogseth og Talina Hansen Skogseth, og regissør er Pål Øverland. Musikken er skrevet av Alexander Hermansen. Premieren er 1.juli, og det er i første omgang satt opp 6 forestillinger av denne storsatsningen.

Sist den ble spilt (i i 2005 med bl.a Anders Hatlo, Johannes Joner og Petronella Barker i rollene) høstet den meget gode kritikker og fikk terningkast 6 og 5 av anmelderene!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits