Av jord er du kommet og i kveld er jeg blid

Sang i 3 begravelser i dag..! Den første var veldig trist, en jente på min alder som mistet faren sin og det er bare 4 år siden hun mistet moren. Må innrømme at jeg slet temmelig med å holde tilbake tårene da alle rundt meg hulket og jeg sang "Pappa, jeg skal være sterk for deg, jeg vet at da smiler du ned til meg (...) Hvorfor måtte engelene hente deg? I din seng du lå der og smilte til meg" osv. Shit - det ble sterkt.
Men det er virkelig helt utrolig hva man kan venne seg til, noen må jo jobbe med dette også og da er man bare pokka nødt til å distansere seg fra det.Det var helt nødvendig med GPS i dag, hadde ikke mye tid til overs mellom slaga!I kveld skal jeg på jentekveld til Live og Ollis skal på konsert i Oslo. Johannes kjøres i dette øyeblikk til farmor og skal være med å besøke tanta og onkelen og kusinene sine, da blir han fornøyd :)

Ønsker deg en strålende fredagskveld! Jeg har en følelse av at den blir bra :)   dager igjen til singelslipp på nett!!!  

7 kommentarer

Joakim

23.apr.2010 kl.17:34

Kult! Skal følge med! Elsker musikk, så skal nok sjekke ut singelen din:)

Andreas

23.apr.2010 kl.17:37

Woho! 3 dager igjen!

Miss Jones - Fotoblogg

23.apr.2010 kl.17:44

Oi. Stakkars. Det er veldig ungt.

Yvonne Possible Weldingh

23.apr.2010 kl.17:45

Begravelser er aldri noe gøy.
Huff, jeg synger i begravelser selv men det er ikke bare bare for oss heller selv om vi ikke kjenner dem. huff. Livet er så urettferdig.

wonderment

23.apr.2010 kl.18:01

Stakkars :\ Det må være tungt for deg også da.

God helg :)

26.apr.2010 kl.21:54

Så trist :(

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits