Vår i luften og 4 dager igjen til singelslipp!

I dag har jeg vært i Halden og hentet flere møbler, hehe... Har tatt litt av på finn.no, så nå må jeg starte å fylle opp huset til pappa..! Et rom hos svigermor har pappesker fra gulv til tak allerede, har stått der siden visningene, så nå skal det bli godt for flere enn oss her i huset å flytte :)

I dag har det også vært vårmarked i barnehagen til Johannes, der kunne vi kjøpe kunst og håndverk som barna hadde laget, spise vafler og være med på ulike aktiviteter. Johannes hadde laget masse fint og mamma kjøpte selvfølgelig alt sammen!

En lilla tre-kopp, et elg-bilde laget av hånd- og fotavtrykk og et nydelig smykke :)Johannes koste seg :)I morra skal jeg ta en runde rundt i Akershus og synge i hele 3 begravelser..! Kl. 1030, 1230 og 1400. Da får jeg ikke trent :( Men fint med jobb :)

dager igjen til singelslipp på nett!     

6 kommentarer

Med andre ord

22.apr.2010 kl.22:56

Ingen kunst er flottere enn den ens egne barn har produsert. Klart du kjøpte alt Johannes møysommelig hadde jobbet fram. Jeg ser jo allerede hans kreativt arvede gener skinne gjennom i produktene! ;-) Jeg håper du betalte rundhåndet for skattene!?

AS

22.apr.2010 kl.23:53

Nei si det ;)

Emmieverlasting

23.apr.2010 kl.00:37

Så fine ting han har lagd da:o)

Sv:Tusen takk skal du ha!:o) Det som er koselig for meg er jo at folk liker bildene mine, ikke om de har greie på det eller ikke:o)

altvel

23.apr.2010 kl.13:11

Usj, håper ikke du blir påvirket av det triste ved begravelsene nå da, når du er på så godt humør! Men en proff lar seg vel ikke påvirke så lett;)

Det fineste jeg vet er ting ungene har laget- det har blitt en samling opp gjennom årene- men de har så stor affeksjonsverdi!

Caroline

23.apr.2010 kl.16:38

OOH! da gleder jeg meg :D

26.apr.2010 kl.21:57

Fine ting han lagde :D

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits