Jeg elsker denne mannen

I dag skal jeg lage et innlegg som ikke er så typisk meg :) Litt sånn klissete, kanskje, men vi bør lære oss å være litt mer klissete i blant.
Men det har seg slik at jeg bor sammen med to gutter, den ene har jeg laga også bor jeg sammen med han som jeg lagde den første gutten med. Og begge de to guttene elsker jeg veldig høyt. Den minste er jeg veldig flink å fortelle det til, han er liksom så veldig søt og liten! Han store elsker jeg også veldig høyt, men er kanskje ikke så flink til å fortelle det bestandig! Nå står han og lager middag til oss, det gjør han ofte. Han er veldig snill og følsom og positiv og ærlig og litt morsom og litt slitsom nå og da, men han gjør meg komplett :) Vi har vært kjærester siden jeg var 14 og han var 16 og han er fortsatt ganske søt.Så med dette vil jeg si - Jeg elsker deg, Ollis!

5 kommentarer

mlis, brud om to måneder!

20.apr.2010 kl.16:06

Koselig! :-)

Hils Ollis og Johannes!

Tove

20.apr.2010 kl.16:37

Så koselig!

Lindi

20.apr.2010 kl.19:38

Så koselig blogginnlegg :)

Med andre ord

20.apr.2010 kl.23:02

Så søtt! Et innlegg helt i min ånd. ;-)

altvel

22.apr.2010 kl.23:29

Hærlig!Av og til er det fint å skrive det ned, så man virkelig kjenner på hvor godt det er å være glad i noen!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits