If I wanted rejection, I'd audition! - And I'm gonna..!

Sitat fra en Maria Mena-låt, der altså. (minus "I'm gonna")
For jeg skal nemlig på audition i dag. Jeg har rett og slett så og si aldri vært på audtion, ikke fordi jeg ikke vil - først og fremst fordi jeg ikke finner ut av det før etterpå, men også fordi jeg er så redd for å danse en gitt koreografi på kommando. 

Dette er en annerledes audition, et teaterstykke i Fredrikstad som skal settes opp i sommer. Vet ikke om hovedroller allerede er besatt eller om det passer meg i det hele tatt, men nå får jeg hvertfall litt trening :)
So - wish me luck!

I dag skal jeg først kjøre til Eidsvoll for å hente et bord jeg har funnet på finn.no, jeg har nemlig lest i interiørblader og blitt inspirert, så nå hamstrer jeg møbler før vi flytter til over dobbelt så stort hus 1. juni :)

Dette er bordet jeg skal hente. Har tenkt til å male/lakke/beise (jeg skal spørre noen som kan det...!) det brunsort. 
Kombinere med mye fransk vintage-stil - ser du det for deg eller??? Fint??? :) 500,- skal jeg gi for det :)


Etter det skal jeg synge i en begravelse i Oslo kl. 1230. Så bærer det videre til audition i Fredrikstad kl. 1500. Jeg må bare finne en monolog!!!
Etter at jeg har liret av meg følelser og sterke ord og kanskje en sang på audition, skal jeg hente en stol på Begby - tenkte å ha den som pynt på soverommet :) Ække den kul, eller???? 200,- koster den :) Finn.no - juhu!I går kjøpte også vi en sofa :) Den er som ny, men også kjøpt brukt på finn.no (mange gratisreklamer for finn.no i dag, vær så god, finn.no!) 4000,- ga vi for den.Jeg må få ut fingeren og starte på min lange biltur kombinert med møbel-shopping og synging!
Hva skal du i dag da? :)

6 kommentarer

Veronica H. Foldnes

15.apr.2010 kl.08:30

Er på jobb no , er ferdig 5. Skal kanskje på Zumba :) hehe.

Håper du har en flott da ! :D

altvel

15.apr.2010 kl.08:55

God morgen! Break a leg, tror jeg de sier til skuespillere..;)

Jeg har møbler i samme tresort, med kjempegammel og sprø lakk. I stedenfor å begynne å fjerne lakken med løsemidler , slipte jeg lett over, og malte med sort lakk, det ble veldig bra!

Ok da..LYKKE TIL!

Therese Kaspersen

15.apr.2010 kl.09:07

Oi, så spennende! Lykke til, da :-)

Lindi

15.apr.2010 kl.09:27

Mange flotte møbler! :) Jeg har også titta en del på finn.no de siste dagene. Er så mye fint (og billig) som en lett kan bare fikse litt på med maling e.l.

Og masse lykke til på audition :D

Emma.

15.apr.2010 kl.14:47

Så fin sofaen var! Hele huset kommer til å bli dødsfint! Stilig bord og! :D

Lykke til, Maria. Kommer til å gå kjempebra!

Aina Birgitte

15.apr.2010 kl.18:25

Så tøft!

SV: Jeg bor i Namsos i Nord-Trøndelag.. Og her er det dårlig vær skal jeg si deg! Har plasket ned i flere dager nå, dessverre. Så bra at det gikk bra med konserten:) Ikke noe som er bedre enn det!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits