Gårsdagens virtuoser - makan te flott ungdom a gitt!Mannen min er en meget dyktig saxofonlærer og har fått frem mange talentfulle elever. I går var vi så heldige å være publikum i NRK Store studio på "Virtuos 2010" der en av Ollis sine elever var en av de 5 finalistene. Jeg må bare si at jeg er så fantastisk imponert! Først og fremst imponert over de fabelaktige prestasjonene, fem ungdommer fra 14 til 18 år som spiller med en modenhet og musikalitet man sjelden hører i det hele tatt - her ligger det enormt mye hardt arbeid bak og ikke minst bøttevis med TALENT! I tillegg er jeg meget imponert over NRK - direktesending er ingen lek! MYE som MÅ klaffe! Programleder Stian Barsnes Simonsen imponerte meg også stort, utrolig trygg og morsom og profesjonell.  Finalistene besto av to fiolinister, en cellist, en pianist og en saxofonist - og det bør nevnes at det er første gang en saxofonist har kommet seg til finalen. Saxofonen har ikke eksistert så lenge som de andre instrumentene og derfor finnes det heller ikke så mye klassisk musikk som er skrevet for saxofon.Vi var kjempestolte av Jørgen Lund Karlsen (16) og syns han skal være superstolt av seg selv også, det å komme til finalen er utrolig stort! Han spilte VELDIG BRA. Den ene av fiolinistene stakk av med førsteprisen og den andre med publikumsprisen. Og det var også en fiolinist som vant i fjor. Ser dere trenden? ;) 
Året før der igjen vant trompetist Tine Thing Helseth, hun vant også Årets nykommer på Spellemann samme år (2008), det er kanskje noe mine blogglesere kjenner bedre til :)

Jørgen sammen med den tidligere vinneren:


Igjen - GRATULERER, JØRGEN!Vi koste oss masse :) Jeg stressa så fælt i går vettu, for å legge ut Busy-video før jeg dro... Klarte selvfølgelig å trykke på "Private video", så da ble det ikke så lett for andre enn meg å se på den! Men nå er den satt til "Public", så nå er det bare å kikke/lytte. Se innlegget fra i går :)

9 kommentarer

Marita<3 - maaritasin.blogg.no

28.mar.2010 kl.22:18

Det hadde vært kjempe koselig om du tok en titt på min blogg og kommenterte det nyeste innlegget mitt.Håper du får en fin påskeferie:-)

Dina

28.mar.2010 kl.22:18

Fantastisk header du har! Og jeg synker ikke så lavt at jeg sier det bare for at du skal besøke bloggen min.

mathilde valberg

28.mar.2010 kl.22:18

Fin blogg :-)

kommentere tilbake?

Lillamig - Lise BN

28.mar.2010 kl.22:18

Hei! Kan du stemme på bikinien min ?? :D

Gå til bloggen min for mer info :)

Takk <3

Miss Jones - Fotoblogg

28.mar.2010 kl.22:19

Kult! :D

Tina

28.mar.2010 kl.22:25

Så spennende det høres ut! =) Og du har en fin header ;) God påske!

linpinsukkerspinn

29.mar.2010 kl.03:22

Fiolin er fint det, spilte faktisk fiolin på barneskolen. Mest fordi jeg ble tvunget til å øve og å fortsette, men i begynnelsen var det fordi jeg maste meg til å få lov til å begynne. NESTEN litt lyst til å begynne igjen ;)

Sv: Hehe, det er nok pingvinen du skvetter av.. Må ikke ha på så høy lyd på dataen vet du ;) Haha.. Prøv å poke den, det er supermorsomt! Men igjen-pass på lyden :p

Med andre ord

29.mar.2010 kl.12:42

Dette var nok en fin opplevelse for deg og din kjære, som er så opptatt av musikk.

Jepp, nå fungerer videoen og du synger like fortryllende vakkert som alltid.

linpinsukkerspinn

29.mar.2010 kl.13:28

Sv: Hehe, ja, jeg begynte å lure litt da jeg hørte på dette programmet på morgenen :p

Du må poke mer!! Den gjør forskjellige ting 5-6 ganger ;) Hehe, veldig morsomt, men skru ned lyden litt.. Hehe.. Kanskje du er skvetten, men det irriterer meg at det skiltet ramler ned og lager den panglyden hver gang :p

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits