Gratulerer, Liz!!!

I ettermiddag har jeg vært og sett på min gode venn Liz-Helén som har vært i finalen i årets Prosedyrekonkurranse! Dette var kjempespennende å overvære, dette er en tradisjon som jus-studentene ser på som årets happening, 18. året på rad var det finale i år, OG DE VANT!!! Det fortjente de, jeg syns de var best, laget hennes (Liz og to studenter til) fremsto som veldig trygge og tydelige. Ble helt imponert jeg, 3 dommere (ekte dommere altså!) satt der og stilte alskens vanskelige spørsmål og advokatspirene måtte forklare med store ord og briljere med jus-kunnskapene sine. Puh!

Her skjedde det; i Gamle Festsal på UIO


Og her er Liz!


Liz og meg :) Legally blondes!I dag - 25. mars - har jeg navnedag :) Ooooooo! Det er liksom en dag folk ikke feirer..! Har ikke planer om å feire min, heller.

På toget på vei hjem satt jeg og tenkte på om jeg skulle lage Busy-musikkvideo og da kjørte toget forbi en vegg der noen hadde tagga "Busy" - det er no dritt at jeg ikke rakk å ta bilde av det ;) Skal prøve å få laget en video i morra! 

9 kommentarer

Torstein

25.mar.2010 kl.21:44

Gratulerer med dagen! ;)

Marte - Headerkonkurranse!

25.mar.2010 kl.21:52

Så bra at de vant. Så utrolig fin header du har!<3 Hvor redigerte du den?

MARTE HENRIKSEN BOLLUM

25.mar.2010 kl.21:58

uuuh, spennende! gratulerer med navnedag da :D

sv: er så enig! takk for tilbakemelding :D

Johanne

25.mar.2010 kl.22:26

Olala! Kjente jeg blei en smule stolt over og være i familie med denne jenta !! Gratulerer Liz Helen :) Og gratulere til deg med navnedagen !!:) Klem Johanne
Å så moro at de vant da. herlig.

Med andre ord

25.mar.2010 kl.22:51

Det var jo gøy for venninna di. Høres ut som en skikkelig utfordring hun var gjennom.

Gratulerer så mye med dagen som ikke feires. Hehe.

JAA! Jeg håper veldig på en ny video til kveldskosen i morgen. :-D

God natt!!

Idunn

26.mar.2010 kl.11:43

Dere gjør ikke noe halvveis, eller hva? =P Her skal man helt til topps og gjerne litt lenger ;D Om det er innen musikk eller jus spiller vel ingen rolle? =) Gratulasjoner til både henne og deg (på vegne av navnedagen i går).

Sv: Huff, det hørtes egentlig ganske så kjipt ut. Tenk hvor lang tid det tar å bare prate da. Og jeg som aldri slutter å snakke, jeg hadde jo dødd. Nei, sånn sett er vi ganske så heldige begge to ;P

Kristine Johnsen

26.mar.2010 kl.14:04

gøy de vant ! :) Fin blogg:P

Lindi

27.mar.2010 kl.18:29

Åh, Liz gikk jeg jo i barnekor sammen med når jeg var lita! Hehe.. small world.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits