Come Sunday! Der kom du, takk for deeeet.

I dag har vi henta pappa på Gardermoen :) Koselig å få han hjem igjen. Neste år tror jeg nesten at jeg må spille 4. horn i et korps for å få med meg alle korpsnerders årlige megafest i bartebyen.
Nå er det bare en uke igjen med jobbing også er det en lang påskeferie! Det skal bli koselig :) Jeg og Johannes har hatt en liten førpåskeworkshop!

Vi tok også en tur ut for å kikke på naboens geit.


De dumper all snøen like bortenfor der vi bor, et stort fjell med møkkete snø! Skal bli godt å få det vekk...! En gang i juni, kan vi vel håpe på... Da har vi flytta ;)


Jeg fikk en fantastisk hyggelig melding på facebook i går! Tror hun følger med på bloggen, så nå får hun lese det at det betydde veldig mye for meg :) Hun skrev bl.a. at hun var blitt "fan" for første gang i livet sitt, at musikken min hadde rørt henne langt inn i hjertet - 
Å, det er bare det beste som finnes! Jeg griner jeg da vettu, å kunne røre ved andres hjerter gjennom musikk er bare BEST!!! :)

Nå er det faktisk flere som har spurt om jeg kan legge ut "Busy" (som jeg spilte på Hitmakers), så jeg tror nesten at det må bli neste hjemmelagede musikkvideo! Skal prøve å få laget den før påske :) En anonym kommentar på bloggen for noen dager tilbake etterlyste video med mer fart i - får prøve på det også etterhvert vel.


Måtte bare legge ut et litt pent bilde av meg sjøl og, for å kompensere for det stygge foran den stygge snøen, hehe.

Da er det bare å ta fatt på en ny uke, dere! It's just another manic monday i morra!
:)

7 kommentarer

love it

21.mar.2010 kl.21:37

Du har så fin blogg! og jeg liker å lese deN! forresten utrolig kult at du er plateaktuell! :D

SV: Haha, det har jeg ikke sett. takk for at du sa det :) Må nesten fikse på det, hehe!

Men tuusen takk for fin kommentar :D

- love it

Lindi

21.mar.2010 kl.23:22

Så nydelige påsketegninger ;D Nå er det ikke lenge igjen til noen flere dager med friii!

bananbra

22.mar.2010 kl.01:58

Så fin påskekunst! Har sansen for snømannen med tre neser.

Rita

22.mar.2010 kl.11:59

jeg stemmer på Busy.. det er min favoritt av de tidligere engelske.. den rager fortsatt høyt.. men blandt de norske er det så mange favoritter.. men Busy har rørt meg langt inni hjertet... nydelige tegninger fra Johannes. skal dere være hjemme i påsken? klem

Med andre ord

22.mar.2010 kl.22:54

Du er fin uansett hva slags bilde du legger ut, Maria. Hilsen nok en fan. ;-)

Lindi

23.mar.2010 kl.00:19

Én dag mindre til påske! ;D

SV: Åh, jeg blir så glad hver gang noen sier de liker BJörk!! ;D hehe..

Ja, enig med deg at Jóga er en favoritt - det er også en av mine. Spesielt med komp i tillegg til stryk som du også nevnte. Men det virker som hun har en tendens til å ta en veldig ?rolig? versjon av den sangen på konsertene sine.

Morsomt at du nevner Kate Havnevik - for jeg syns hun også er en fantastisk artist! ;D Hun har helt klart innslag av Björk i stilen sin, og hun lager stemningsfull og nydelig musikk! Jeg får lage et lite blogginnlegge med henne også etterhvert kanskje ;)

Live

23.mar.2010 kl.19:46

Busy er min favoritt blant de engelske også. Skulle ønske du fikk den til på norsk jeg...men det blir ikke det samme det heller. Teksten er helt spesiell.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits