It's momma's night TONIGHT! Yeah, baby!

Eh...
Den overskriften skyldes nok at jeg så Austin Powers - Goldmember (Det gyldne lem) før jeg la meg i går...

  Groovy, baby - yeah!

Visning nummer 5 overstått i dag..! Kun en som kom. Hun har vært her før og la inn et lavt bud som vi ikke aksepterte, men hun har tydeligvis falt for boligen vår og vurderer forhåpentligvis å åpne lommeboka litt mer ;) Før hun ringte på, satt jeg her da - i mitt sabla ryddige rekkehus med tente stearinlys over hele linja og tok litt mobilbilder..!

Irriterer meg grenseløst over dårlig nett her! Etter at vi bytta til Get har vi MYE trøbbel med nettet! IKKE Get når vi flytter kan jeg love deg!! Aaaargh!!!

Men vet du hva. I går vettu.... Da var det en fyr som skrev til meg på youtube, han hadde så lyst til å lage en remix av en cover jeg har lagt ut der, "She's a maniac" fra Flashdance. Jeg måtte jo svare ja, er kjempehyggelig at noen kunne tenke seg det...! Men bare hør a, det er jo så dårlig...! :-/ Han har lagt på en eller annen beat baki der som ikke passer til.... Innimellom, kanskje, men for det meste helt ute... Men hyggelig er det likevel! Click here to listen to da supacool remix, folks....
Groovy baby! Yeah...! (Næh.)

Mormor & co har tatt med seg lille gullet mitt til Sverige en tur, stakkars lille gutt, mammaen hans har ikke hatt tid til han i dag, det er mye som skal gjøres klart før visning... Har så dårlig samvittighet, han har måttet nøye seg med tv-spill og film og leke alene i dag :(Skal ta igjen i kveld og kose meg skikkelig med han! Han koser seg hvertfall nå, fikk jeg beskjed om - de har akkurat vært på McDonald's og nå var de på et lekeland.

Jeg og Johannes er nemlig hjemme alene i helga, gubben er i Trondheim på NM for korps, han har klart å skaffe seg en 2-etasjes suite der oppe! De hadde nemlig surra med booking av rom ;) Så han lever livets glade dager! Tror han koser seg og det unner jeg han :) Han har jobbet veldig mye i det siste! Han er en bra mann (der fikk du den, baby).

Så etter at Johannes har lagt seg i kveld, blir det mommy's night!Kvinne-blader, rødvin og Matthew McConaughey (hey, hey, heeey - det ærnte lett å stave!) på dvd. Han er jo ikke såååå stygg da akkurat.Men! NÅ må jeg seriøst spise noe, har ikke spist siden jeg spiste en bolle med crüsli (jeg nekter å uttale det med y-lyd - ekkelt) til frokost kl. 9. Ikke fordi jeg slanker meg, har bare ikke hatt tid!

GROOVY LØRDAG, GOLDMEMBERS!!!

15 kommentarer

Stine

20.mar.2010 kl.15:40

fine bilder :)
Hihi søta.. Håper dere får solgt snart da. Det er ikke David Pollen som skal remixe vel?
Kos deg med sønnen din du, så skjønn han er.
Å rødvin her også i kveld.
kos deg masse.

Camilla Lima Grimstad

20.mar.2010 kl.15:55

veldig fin blogg
Link i innlegget! Det er jo bare hobby for han, tror jeg.... Er redd jeg kanskje må spørre han om å fjerne den... Låter ikke helt Timbaland akkurat!

Tjohey

20.mar.2010 kl.15:57

Get er så dårlig det ! :)

Take it Ozy !

20.mar.2010 kl.16:01

Ha en fin kveld da ! :D

Øyvind Viland

20.mar.2010 kl.16:10

Det var vel ikke den aller beste remixen jeg har hørt i historien nei...:P Kos deg med rolig kveld og rødvin du, blir enda roligere, kanskje jeg tar sjansen på pepsi max og jobb her :)

altvel

20.mar.2010 kl.16:17

Det blir aldri helt feil å ha det ryddig til helga:) Skjønner det ble antiklimaks å styre på så mye for "nothing"

Men, når lille gutt har kommet hjem til mor og du senere kan stupe inn i godsakene du har bunkret opp så er det lørdagskveld! Yeah!

Ha en fin dag:)

Hege O)

Sola

20.mar.2010 kl.16:38

Hei! Nå har jeg lagt ut ett par nye sangvideoer, som du kan se på :)

http://sangfuggeln.blogg.no/1264129755_ny_gammel_sangvideo.html

Der er linken til en gammel en også(favoritten min!)

Takk! :D

- Julie :)
sV, Skal høre på den litt senere... Klem.

Invisible aka Mie <3

20.mar.2010 kl.17:50

Fin blogg ; D <3

Sofie

20.mar.2010 kl.19:52

Hahaha. Feet remix. Ler meg ihjel! :P

BecciZz ♥

21.mar.2010 kl.11:37

Haha. Morsomme bilder av deg der .. :D

love it

21.mar.2010 kl.13:39

haha, jeg ble glad av å lese dette :D

Julie

21.mar.2010 kl.19:32

HeiHei. Har lagt ut videoer nå, så du kan gå å gi meg tilbakemelding! Gleder meg ! :)

Mvh, Sola

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits