Life is a circus!

Jeg skal love deg at det var suksess i går... Johannes har gått rundt i barnehagen i dag og sagt "Jeg har sett en elefant..! Jeg har sett en elefant!" I dag serverer jeg en mobilbildekavalkade fra gårsdagens show :) Det var kjempebra, syns jeg! Utrolig flinke var de. Det å jobbe på sirkus må være fryktelig spesielt, en helt egen verden!


Vi så på dyrene i pausa, og det var ikke bare Johannes som syns det var gøy!


Til og med mammaen hans syns det var gøy å se en ekte indisk elefant. Så stor! 


Johannes ble introdusert for sukkerspinn. Pernille var erfaren ;)


Livet er et sirkus! Heng med!!!

10 kommentarer

Emmieverlasting

08.mar.2010 kl.21:55

Å, jeg har ikke vært på sirkus siden jeg var liten jeg!:o) Det er en jente på blogg.no som blogger om hvordan livet i en slik jobb er, men jeg husker ikke hva bloggen hennes heter!
Du har en virkelig nydelig header altså:o)

Idunn

08.mar.2010 kl.22:32

Sirkus! =D Det har jeg ikke vært på siden jeg var... mye mindre enn jeg er nå ;D Husker ikke noe av det nå, bare lukten og at jeg fikk en slags lommelykt med mange bittesmå, fargerike lys i enden av tynne tråder. Lurer på hvor det ble av den... Den var gøy.

TrineCam

08.mar.2010 kl.22:47

Neimen så koselig da. År og dag siden jeg var på sirkus sist altså.

TrineCam

08.mar.2010 kl.23:28

Har du skrevet et innlegg der du er med i bloggtalenter da? med link til min konk og video? Fint om du kan gjøre det.. klem.

TrineCam

08.mar.2010 kl.23:30

men har du en video helt live avv deg? Jolene er jo nydelig da?

Camilla Sundby

08.mar.2010 kl.23:33

SV; Det er så godt å høre at folk er enige i akkurat det. Jeg har på følelsen at alle (ok, de fleste) har viet livet sitt til plastikkmusikk. Det er jo mange av disse "nye" artistene som ikke eier sangstemme uten all miksing og triksing. Det synes jeg er synd. Tenk alle de talentene der ute som ikke får kommet seg frem, de som virkelig har talenter. Men, ja. Michael Jackson var stor, virkelig en helt - noe han alltid kommer til å være! Han hadde absolutt alt.

Selvfølgelig skal du få tipse meg med nye artister. Og dette var deg? Jeg fikk bare den ene videoen til å fungere, jeg synes det var kjempebra ihvertfall. Jeg fikk gåsehud! (positivt) :)

TrineCam

08.mar.2010 kl.23:47

Hmm link funker ikke..?
Huff beklager alle kommentarer, bare slett de. Linken funket ikke her. men det jeg lurte på var om du hadde en video der jeg live ser deg og hører deg synger..
sV; Supert. Har hørt den før nemlig. Digger versjonen din. På fredag går da 10 stykker videre. Da må en video til legges ut evnt.
Ha en finfin dag Maria.
SV; Har ikke helt funnet ut det ennå. Men vi kan tilpasse premien etter vinner. hehe. Hadde ikke tenkt å ha studioinnspilling i år uansett.
Klem.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits