Den som venter på noe godt (=en kjøper) venter forgjeves..!

Rakk rett og slett ikke blogge i går, denne helgen har vært litt hektisk. Kom hjem fra spillejobb med superband i Oslo i går rundt kl. 03, fikk lagt meg halv fire og har stressa rundt som en jojo i dag for å gjøre klart til visning nummer to. Visningen i går gikk greit, et par stykker som kom og en av dem virket veldig interessert. Så får kryssa fingra :) Mobilbilde fra badet i går kl. 03 - klar for senga...!Men i dag, som forberedelsene selvfølgelig ble mest stressende, kom det ingen :( Visningen varer forsåvidt et kvarter til i skrivende stund, men det blir nok ikke mer folksomt i løpet av det nærmeste kvarteret. Så her sitter jeg da, men Kings of convenience på anlegget, tente stearinlys og et perverst ryddig hus - alene! Jaja, nå er det hvertfall ryddig her. Har lyst til å ta en tur ut i sola og rekker en liten tur før vi skal i barnebursdag kl. 15 også tar vi en tur på sirkus kl. 18. En avslappende helg er for pyser!!!

Her sitter altså jeg og poserer på photo booth, hehe...
I går var vi også i bursdag til min tante og onkel (som egentlig virker mer som søsken eller søskenbarn, de er ikke så mye eldre enn meg). Min søster og min kusine var også der og de har blitt så store! 9 år er de nå.... Helt vilt som tida flyr :) Nathalie, min kusine til venstre og min søster Pernille til høyre:
Jeg må passe på å kose meg masse med Johannes før han plutselig er en stor og slem mann ;)God søndag :) Hva skal du i dag?

6 kommentarer

Take it Ozy !

07.mar.2010 kl.14:19

Fine bilder (;

Skal ikke noe..

Hannahfre

07.mar.2010 kl.14:23

fine bilder :)

jeg skal på kino. På alice in wonderland :D

Diego poblete

07.mar.2010 kl.14:27

MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG , KANSJE DU KAN BLI DEN HELDIGE VINNEREN ! VINNEREN BLIR LINKET I DE 3 FØRSTE INNLEGGENE ! :D

altvel

07.mar.2010 kl.15:27

Hei, hei! Jeg stikker innom for å ønske deg en god søndag- ser du har det hektisk for tiden! Du er så tøff som orker å stå på med musikk og småbarn samtidig- kjempebra. Jeg har sett noen av videoene i et innlegg lenger ned på sida di her, og ,ja.., dette går da veien!? Du har en kjempefin personlighet i stemmen og talent, jeg tror på deg! Heia,heia,heia! Hvis det ligger kjærlighet bak det man gjør, så kan man jo ikke gjøre noe annet- det bare må bli bra!

Hilsen Hege O)

Andreas

07.mar.2010 kl.17:46

Det er så fint å se noen nye bilder av Pernille! :) Og Johannes ser veldig stor ut på det bildet, som han er 7-8 år eller noe, hehe. Håper ikke han har hoppet over 5 år innen 1.mai.

Med andre ord

07.mar.2010 kl.19:18

Kjempekoselig å lese bloggen din. :-) Masse flotte bilder av deg og skjønne familiebilder har du også.

Jaja, verden går ikke under om det kommer 0 folk på visning. Med litt is i magen ordner det seg nok snart for deg og den potensielt slemme mannen. ;-)

Jeg har jobbet litt på fotoboka mi i dag. Holder på å lage ei for 2009 og det tar fryktelig mye tid. Du skjønner, jeg er så nøye av meg. :-P Men bra blir det, hvis den en gang blir ferdig. ;-) Har ellers hatt en rolig søndag med jentene mine. Benn har vært borte, men er på vei hjem nå - det skal bli kos. :-)

Trodde forresten ikke sirkussesongen hadde begynt enda, jeg... Ønsker deg uansett en herlig søndagskveld med gode minner fra helgens begivenheter!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits