Bit meg i rompa!

Dette har vært en laaaaang dag..! Startet med trening kl. 10 og det digger jeg, skal love deg jeg koser meg når jeg kan hoppe rundt som en villmann med Dr. Albans "Sing Hallelujah". Vel hjemme var det rydding for alle penga med favorittmusikk på Spotify til klokka ble halv fire, så en kjapp dusj, så hente Johannes i barnehagen og hive inn litt "middag" på McDonalds. 



Så dro vi til foreldremøte på Røyken. Fikk ikke skaffet barnevakt i kveld, så Johannes måtte bli med mamma på jobb. Det kunne jo gått veldig bra, jeg hadde med mac og høretelefoner, bleier, kjeks og saft og jeg vet ikke hva. Men! Ingen film!!! Så da har man ikke så mye bruk for den macen, egentlig..! Under felles klasselærermøte med alle foreldrene lekte Johannes med tigeren og zebraen og i en av de mest stille stundene ropte han "Åååå! Du bet meg i rompa!!!" Foreldrene fikk litt å humre av da. Så fulgte de individuelle samtalene med foreldrene, det gikk rett og slett ikke så bra, Johannes sprang rundt i rommet og ropte og sang, spilte piano og slo av og på lyset. Så det møtet måtte vi utsette, gitt. Plutselig kom en elev med en tegnefilm og det gjorde susen! I allefall for en halvtimes tid. 



Nå er jeg rett og slett ganske pumpa..! Ollis har også akkurat kommet hjem fra jobb og nå kuler'n vi litt på sofaen med Golden Goal før det er nattinatt. Visning i morra...! Wish me luck!!!!! Se leiligheten vår her, hvis du vil :) Og gjerne legg inn et bud over takst ;)



Photo Booth bilde av et trøtt tryne.... Natta! :)

7 kommentarer

Ozy- 2 jenter fra Molde

05.mar.2010 kl.23:45

hehe, uff da !

S o f i e .✿

05.mar.2010 kl.23:45

Fine bilder, er ikke ungen litt for liten til å bruke data? :P

Med andre ord

05.mar.2010 kl.23:53

Hehe. Morsomt med sånne utsagn fra våre små, håpefulle. Helt herlig!

Lykke til med visningen i morgen. :-)

Sv: Jepp, jeg er opprinnelig østlending, fra Hurdal i Akershus. Var nok litt for urban av meg til å trives der i skogbrukskommunen i voksen alder. ;-P

Med andre ord

05.mar.2010 kl.23:55

Glemte å si at leiligheten deres er nydelig. Synd å kvitte seg med den, synes jeg. Hvor skal dere flytte?
Sofie; Hehehe, ja, du syns det? Han ser bare på film på den, da er han i såfall for liten til å se på film også.

Hege; Takk! Vi har kost oss veldig i vårt vakre lille rekkehus :) Men nå skal vi flytte til en stor enebolig nær sjøen, i Fredrikstad, der vi kommer fra begge to. Så vi gleder oss :)

Ellen.

06.mar.2010 kl.09:27

God morgen. Fine bilder her:)

SV: Ja. Desverre så altfor ofte. Har nok av innlegg som hanler om dette. Er ikke særlig og ha de evnene. Skulle så gjerne vært de fotuten.

Ha en fin lørdag videre:)

Klem,Ellen.

Tove

06.mar.2010 kl.10:49

Morsom blogg, Minner meg om da mine to store var små.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits