Lang dag uten å være ute i sola!

Hadde en del jobb å gjøre før jeg dro på jobb i dag. Jobb før jobb, hehe. Hjemme igjen klokka sju og så litt på madagaskar med Johannes før vi nok en gang leste "Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans" på senga ;) Johannes spiste 2 horn (fra gårsdagens bakedag) og en pølse på tur i barnehagen i dag, det har vært en fantastisk dag å være ute på tur! Mens jeg satt inne hele dagen som en eller annen kontorrotte og Ollis klarte ikke sette inn bil-stereoen i opelen. Så da måtte jeg dra på jobb uten musikk igjen :( Nei - vet du hva???? Nå må jeg faktisk minne meg selv på at jeg ikke har noe å klage på. Da poster jeg musikkvideoen igjen. Fint å ha en unnskyldning ;) Men helt seriøst. Er jo ikke synd på meg..! 


I kveld skal jeg se på Torsdag kveld fra Nydalen! Sesongstart :) Denne her så jeg aldri, Hege Schøyen så jeg mye på da jeg var liten :) 


Denne for eksempel - barndomsminnet sitt, det! Jeg elsker når komikere ikke klarer å holde maska... ;)

5 kommentarer

Med andre ord

04.mar.2010 kl.21:30

Hege Schøyen er helt suveren, og det er jammen du også. Liker den låta di kjempegodt.

Må bare fortelle noe som var litt morsomt/halvnifst. Samboeren min har også fått ørene opp for musikken din og spurte meg om du hadde lagt ut noen flere videoer på bloggen din akkurat samtidig som du gjorde nettopp det. Hva gir du meg!? Hehe.

Ønsker deg en finfin kveld videre!
Så fantastisk koselig å høre :) :) :)

Christine Mohn

04.mar.2010 kl.21:32

Tudelu!

Imorgen må du ta deg ut i sola...

Var fantastisk idag!

:-)

FrøkenMeg

05.mar.2010 kl.07:48

Æsj, lyden fungerer ikke på dataen min nå:( Jeg får ta turen innom når den er fikset, så jeg får hørt musikken din!

I barnehagen til snuppis har de forresten prosjekt om muldvarpen denne våren, så snart skal vi på teater og se den:D Haha... Det blir sikkert stas!

Linn

05.mar.2010 kl.12:28

herlig blogg du har:)

og fantastisk nydelige bilder samt musikk!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits