Jeg har bakt! Helt selv! Og det ble godt!!

Koselig å få vært litt sammen med Johannes før de neste dagene, mye som skjer på sanglærerjobben(e) med forberedelse til konsert og lærermøte på fredag kveld, partyband i Oslo på lørdag og visninger lørdag og søndag. Håper det kommer noen som vil kjøpe rekkehusleiligheten vår! Hvis du vil kjøpe den, trykk her (da belastes 2.350.000 kroner din konto - på forhånd takk!) ;)

Vi bakte i dag :) Johannes er på tur i barnehagen på torsdager, så nå har han noe godt å ha med seg på tur! 


Må si jeg ble overrasket over hvor godt det ble..! Brukte røkt bogskinke fra Sverige og gouda-ost med litt provencekrydder - det ble en liten innbakt pizza - digg!
Nam!

Gutten min :)Johannes var klar for å legge seg i dag, blir trøtt etter å bli vekket 07:45 to dager på rad (ja, vi er bortskjemte med en liten herlig sønn som er skikkelig B-menneske!) :)
For tredje dag på rad leste vi "Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsja på hodet hans" på senga - Johannes digger den boka :)

5 kommentarer

Christine Mohn

03.mar.2010 kl.21:56

Mmmm...

Kommer du bort med en?

Så godt ut!

Klem!
Så utrolig nydelig han er!

hehe, den boka hørtes bra ut ;)

Andreas

04.mar.2010 kl.18:00

Nå savner jeg Johannes fælt.
Å, Andreas... Vi savner deg også - veldig! Mai blir årets beste måned! Hvertfall fram til juni! Livets beste sommer venter! :)

Bec@

07.mar.2010 kl.15:59

mmm... det det så godt ut ;)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits