Endelig helg!

For jeg har nemlig fri i morra :) Også er det jo vinterferie! Jeg har ambisjoner om å synge litt, dra litt på konsert, bade litt (i badeland), spise mye, le mer, sove godt og slappe av massivt. I dag gjorde jeg ferdig et av to vikariater på Greåker, vemodig..! Skjønne elever :) Jentene på Haugetun begynner å blir klare for konsert vi skal ha 18. mars, det blir et forrykende girl-power show ;)
Håper de ikke blir sure for at jeg legger ut bilde av dem, wohoo - hot ladies! Elin, Tina, Cathrine, Inger og Marit!Nå sitter jeg og Ollis i sofaen med hver vår mac, Ollis har kjøpt seg Mac Book Pro og er ikke litt stolt heller... Sjekk gutta mine a, hver sin mac foran tv'en.... Kremt.Jeg og brodærn hadde ikke akkurat hver vår laptop da vi var små..! Da brukte man andre metoder for å la seg underholde. Sukk - det glade 80-tall...God vinterferie alle sammen :)
Minner om nye låter på myspace..! :)

3 kommentarer

Bad Boy ;)

18.feb.2010 kl.22:09

Yes. I morgen er det fredag og vinter ferie til uka. Glemt det helt bort. Smiler jeg nå!! Takker for den infoen ;)

Elisabeth MT3

19.feb.2010 kl.01:01

Du må ha en super vinterferie, Maria=) Gleder meg til sangtimene igjen om 3 uker!

Cathrine Moen

20.feb.2010 kl.12:57

Hola Chica! Liker bloggen din:) KUlt at du la ut bildet av oss:D God fotograf:) Jeg håper og har trua på at showet kommer til å bli kanon!!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits