Narkoman = selvforskyldt?

Du har kanskje lest =OSLO? I feburarnummeret av =FREDRIKSTAD leste jeg i dag en sterk historie; "en selvforskyldt sykdom?" - om en narkoman som ble foreldreløs som barn, seksuelt misbrukt og startet med narkotika sammen med voksne som 8-åring. Han stiller spørsmålet om selvforskyldt sykdom - er det riktig at vi sier at de narkomane kan takke seg selv? Andre syke i samfunnet får sykehusopphold og gratis behandling, han får bøter på bøter han ikke kan betale og skylder i dag over 6 millioner kroner. Tenk hvis den lille foreldreløse 8-åringen hadde blitt sett av de rette menneskene den gangen...
Det er ikke lett for oss som ikke sliter med narkotika å forstå hvordan et er å havne i et helvete som det! Byens vanskeligstilte selger det flotte magasinet =FREDRIKSTAD og selgeren får halvparten av inntektene. Bra tiltak!I januar-nummeret var jeg så heldig å bli valgt ut som månedens musikkprofil, men rakk aldri å gå å kjøpe bladet! Derfor ble jeg veldig glad da jeg fikk et eksemplar i posten i går :) Det er en kjempefin artikkel! Men du må ha et eksepsjonelt godt syn for å klare å lese det her, så det var synd jeg glemte å kjøpe det slik at jeg fikk blogget/reklamert litt om det i januar! Jaja, ingen skjede skadd.

Det er en ny runde med omgangssyke i huset - det vil si, mannen min har det, og han er forvist til 2. etasje og får ikke lov til å komme ned, her nede har jeg desinfisert alt. Han ringer innimellom og trygler om å få komme ned, men den gang ei! Johannes ble så forferdelig dårlig forrige gang at jeg gjør alt jeg kan for å prøve å unngå en runde til :)

Har også fornyet min MYSPACE litt! Har lagt ut noen nye låter der nå, ta gjerne en tur dit for å lytte litt!
Trykk på bildet under for å høre på mine låter på myspace :)


11 kommentarer

Så flott da Maria. Jeg kjøper bladet ofte, og jeg er helt enig, det er et flott initiativ, ig at selgeren får halvparten er bra.
Stilig bilde av deg også.
Å her i huset har det også vært omgangssyke. Det er så vondt.
Hei!

Super blogg!

Veldig fint design!

Om du vil, så kan du skjekke min blogg også?

- www.odingutt.blogg.no ! :D

Eivind

17.feb.2010 kl.22:10

Det er jo veldig delt om det er selvforskyldt eller ikke! Såklart finnes det de som er det å! Men man kan jo ikke dra alle under en kam! Fint å lese det du tar opp!:)

Håper dere blir kvitt omgangsyken! Så må jeg si det var en lekker og elegant blogg:)

*Eivind*

Sandra Ulleland

17.feb.2010 kl.22:20

Nydelig header, hvilket redigeringsprogram brukte du?:)

Emilie Moe

17.feb.2010 kl.22:27

Nei, jeg mener det ikke er selvforskyldt! Blir så irritert når folk sier det. Er tross alt en spesiel grunn for en hver person som ruser seg, enten om de har hatt det kjipt, gått på en smell eller fått det tilgjenglig som ung. Ingen narkoman har lyst til å være narkoman tross alt
Takk for kommentaren!

Ja, har tatt bildene selv! :)

Negldesigneren

17.feb.2010 kl.22:42

hei.utrolig fin blogg!

flott stemme du har.

Til innlegget ditt.

Alle er forskjellige,men må nok si meg mest enig med emilie moe...

Har selv en bror som døde av overdose og han var psykisk syk.Mange som starter med dop pga problemer eller faktisk avhengighet av medisiner som utvikler seg til dop.

Maria Mohn

17.feb.2010 kl.22:52

For å gjøre det klart - jeg mener at det IKKE er selvforskyldt, med andre ord, det er trist at narkomane blir straffet unødig..! Er også enig med Emilie - dette var ment til å være et innlegg for å støtte de narkomane - ikke motsatt :)

Takk for alle hyggelige kommentarer :)

jane2u2

17.feb.2010 kl.23:09

sv: visst er det onsdag idag ja...:) lykke til med platen:)
Hei!!

SV: Tusen takk skal du ha;)

Veldig hyggelig å høre!!

LYKKE TIL med plateutgivelsen din!! Den stemmen din er bare helt fantastisk, så platen må jeg ha!!

Erin.
Har utforsket myspacen din. Så sinnsykt bra sanger! Du kommer til å bli stor! Rart at du ikke er oppdaget for mange, mange år siden. Lykke til! Gleder meg til å høre flere sanger!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits