Alla hjärtans dag

I dag har vi hatt visning nr. 2. En familie kom og var veldig interessert, sitat kommer her: "Er du helt sikker på at megler ringer oss..? Hvis ikke, drar jeg dit med en gang i morra!!!" Herlig med ivrige interessenter! Blir veldig spennende å se om de legger inn bud i morra.
Var litt utfordring å ha Johannes alene før visning, han helte for eksempel sukker utover hele bordet like før, fryktelig festlig. Fikk heldigvis god hjelp av naboen Ingun, hun hadde med Johannes ut så han fikk leke med Gabriel mens det var visning.

Liten rampegutt som også er veldig kosete :)


I dag er det Valentines Day. Har aldri hatt annet forhold til den dagen enn at jeg så på Knøttene (Peanuts) som liten, hvor barna der lagde kort til hverandre og jeg dagdrømte nok litt om en kjæreste som skulle gi meg kort en vakker dag.I Norge gjør vi ikke så mye ut av denne dagen, som med Halloween - det blir litt tilgjort og alle de eldre ergrer seg over at de yngre ønsker å adoptere amerikanske skikker, de syns heller vi skulle gått julebukk og ikke alt det andre fjaset (er på en måte litt enig i det).
Men! - denne dagen er en gyllen mulighet til å gi hverandre en ekstra oppmerksomhet. Det trenger ikke koste noe særlig, heller bare fortelle den andre at jeg har tenkt på deg i dag, jeg...! Jeg bestemte meg for å lage en slik oppmerksomhet til pappaen i huset her, så her er bilder fra vår lille Valentines day work shop :)
Happy Valentines Day!4 kommentarer

Så nydelige bilder. Men jeg er enig, å jeg husker julebukk og de tingene som virkelig var tradisjoner for meg. Dette blir en stor kjøpefest som handelstanden bare tjener masse penger på, men jeg har en usedvanlig romantisk mann som kommer med gaver, så litt kos ble det da.

Jeanette

14.feb.2010 kl.22:50

Så koselig :)
godnatt :) sove godt!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits