Saturday night - og jeg vasker komfyren liksom

Huset har ALDRI vært så ryddig før! Fant meg selv som Askepott foran komfyren mens gutta satt henslengt foran sofaen, hehe - visning gir støv på hjernen! Ååå, det var så spennende å sitte der i det latterlig rene og ryddige huset og vente på Mr. X. Det kom et par interesserte og jeg er veldig fornøyd med visningen! Johannes kosa seg hos farmor, i morra skal han leke med nabogutten Gabriel mens det er visning og det gleder han seg til! De møttes tilfeldigvis i butikken i dag, var så søte - satt seg rett ned midt i butikken og leste litt i en bok.Er fortsatt veldig glad for at det gikk så bra på møtet med plateselskapet i går! Første singel sendes til mastring på tirsdag allerede!! Nå begynner snøballen å rulle! Juhuuuuuuu!Oppdaget til min store glede at Moulin Rouge går på tv2 i kveld, så nå er det litt rødt i glasset og FILM! God lørdag til alle!

3 kommentarer

Flink. Jeg har også vasket komfyr og hele huset faktisk. Herlig følelse etterpå. hehe.

marthe

13.feb.2010 kl.22:57

hei : ))) hva er kjærlighet for deg? jeg har det spørsmålet i siste inlegg på bloggen min. for meg er det jo ett vitkig spørsmål. vis du kunne sagt hva kjærlighet er i komentarfeltet mitt ville jeg blitt utrolig glad for deg og ikke minst ville satt stor pris på det. dette er ikke reklamering, kun ett spørsmål håper du forsår og skjønner meg at jeg ikke mener å reklamere. vil bare høre din mening om hva kjærlighet er. ha en forsatt fin helg da : )))

Anonymous

14.feb.2010 kl.10:46

sv: Vaffel med sellerisalt, haha. :) Jeg fant det i krydderskuffen, men jeg aner ikke hva det er.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits