Flinke elever!!

I dag underskrev vi kontrakten :) Huset er vårt! Hvertfall snart :) Senest 1. juni er overtagelse, kanskje før! Sommeren 2010 kommer til å bli en drøm..! Jeg skal sitte under den overbygde verandaen og nyte kveldssola hver kveld, sukk! Itte dumt!


Vi planlegger litt konserter i sommer, men tror det blir en passe mengde, bare gøy :) I morra (jeg har vel nevnt det hver dag denne uka, men det er vel fordi jeg er litt spent, muligens..?) er det møte med plateselskapet kl. 12:30. Tenkte jeg skulle trene med super-aerobic-instruktør Live på spenst kl. 10 først, det vil gjøre susen vettu ;)

I kveld var vi hele familien (oss 3 altså) og hørte på den flotte solidaritets-konserten på musikklinja på Greåker videregående skole - dere er virkelig fantastiske! Gratulerer med en feiende flott konsert! Vi ble nødt til å dra før det var ferdig, Johannes ble temmelig utålmodig og trøtt på slutten der. Det er også en dag i morra! 
God natt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits