Hvilke av dine barn kan du unnvære?

Dette ligner faktisk et typisk blogginnlegg, har jeg merket meg..! Nemlig om klær eller sko..! Pleier ikke blogge om denslags, men i dag er jeg så glad fordi jeg endelig har funnet et par støvletter jeg trodde jeg hadde rota bort..! De lå bare i skohylla i gangen, men heeelt bretta sammen, så det var veeeeldig vanskelig å se dem. Fikk dem av Ollis forrige jul, de er ekte skinn og veldig fine og det hadde ikke vært noe gøy å miste dem.Hadde tenkt til å ha dem på da jeg kora for Wig Wam tidligere i vinter, men da måtte jeg ta til takke med mammas frynsestøvletter. De funka de og altså, mamma ;)

  I morra skal vi skrive kontrakt med selgerne. På det nye huset vårt :) Er så glad vi fant det huset, hadde ikke føltes bra å selge her vi bor uten å vite hvor vi skulle..! I morgen har elevene på Greåker fullt opp med øvingen til solidaritetskonsert som er kl. 19, det passer forsåvidt bra, da får jeg tid til å vaske huset med tanke på helgens visning (er vanligvis ikke ivrig på den husvasken) før jeg henter lillegutt. Det er karneval i barnehagen på fredag og han skal være ridder :)

Og på fredag er det også møte med plateselskapet, jeg HATER at jeg må kutte noen låter på plata, kan ikke unnvære noen!!! Arrrg! De er jo barna mine....!

Jeg elsker dem alle sammen! Uansett...!

Én kommentar

De støvlettene var råstilige da Maria. Likte dem.
SV; hehe, ja noe skal man henge seg opp i vet du.
klem.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits