Elsker denne!

Er hjemme alene i dag (som alle andre tirsdager og onsdager når Ollis dirigerer korps!) - da sitter jeg og drømmer meg bort med litt av hvert, alltid deilig å kule'n litt etter at Johannes har lagt seg. Han knuste to lysestaker i dag som jeg akkurat hadde fått av mamma og da ble jeg sinna også fikk jeg dårlig samvittighet for at jeg ble sinna. Lille rakkerungen min.

Jeg bare ELSKER cover-versjoner som denne. Husker dere den flax-reklama? Fant den her, det er Anna Järvinen som synger, tror ikke det finnes en full versjon, desverre. Gud, så nydelig det er! Trykk på bildet av Anna for å se/høre flax-reklamen med verdens vakreste versjon av "The sun always shines on TV"!Også er ikke denne så forferdelig dum, heller.... Sukk! Enjoy!

Én kommentar

* I r l i n * - Life as a dancer

10.feb.2010 kl.14:35

sv; tittei! :D takker for kommentaren du la igjen under rock-dukke innlegget :D Ha en kjempeflott onsdag med mye morro! ;D

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits