Iiiik, visning til helga! Og møte med plateselskap på fredag..!

Jeg sier aldri "Iiiiik" altså. Er vel ikke så mange som egentlg bruker det ordet muntlig.
Men jeg blir likevel fristet til å si "iiiik" eller kanskje rope ut et lite "hjelp"..! Vi (eller jeg da, ollis jobber) skal ha visning her hjemme til helga. Skal gjøre det selv, vet tross alt det som er verdt å vite om huset vårt..! Det er veldig spennende syns jeg, hvert eneste rom må være så perfekt som mulig..! Det er så mye som skal klaffe; overtagelse og flytting (vil svært gjerne slippe å flytte to ganger, det bør helst passe med at de som vil inn kan flytte inn etter at vi har fått vårt nye hus..!) og ikke minst barnehageplass til lille tassen. Men det löser seg! Det gör det alltid! ;) (Vet ikke om det skyldes at jeg ser på "Ullared" i bakgrunnen her... Er liksom litt glad i Sverige jeg da..!)

 

Og på fredag skal jeg i møte med plateselskapet! Det er også spennende. Er ikke gøy å tenke på at jeg må kutte to av låtene for at plata ikke skal bli for lang :( Men det er gøy å tenke på at det faktisk blir en plate..! Så det går opp i opp ;)
Tenkte å ta med bildene jeg vil ha på coveret, akkurat den delen er veldig morsom :) Spennende å høre hva de har å si om livsverket mitt..!


(dette er ikke bildet jeg ønsker på coveret, det er derimot et illustrasjonsbilde fra google)

2 kommentarer

* I r l i n * - Life as a dancer

08.feb.2010 kl.21:17

årh jeg MÅ bare si stå på med bra blogging! :D

* I r l i n * - Life as a dancer

09.feb.2010 kl.12:54

Heei! :D Jeg bare måtte inn og takke deg for venneinvitasjon :D Såå koselig! Tenk at ei så fantastisk jente som deg la meg til! :D Jeg godtok med en eneste gang! :D Håper vi blir mer kjent og at du får en skikkelig bra dag! :D

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits